MAC Taupe Lipstick

Alweer een tijdje geleden bestelde ik twee nieuwe MAC lipsticks, namelijk MAC Taupe en Velvet Teddy. Vandaag is het de tijd om mijn nieuwe aanwinst dan eindelijk te reviewen. Wat vind ik van de bekende MAC Taupe Lipstick? Is het een aanrader of niet?

MAC Taupe Lipstick

Toen ik weer eens opzoek was naar een nieuwe MAC lipstick, sprak Taupe mij erg aan. Wat meer neutrale kleuren trekken mij de laatste tijd erg en dit leek mij niet een te felle kleur. Het bruine in de lipstick leek mij ook wel mooi. Tel daarbij op dat ik gek ben op matte lipsticks en je begrijpt dat deze in mijn mandje verdween.

Hier zie je Taupe in de verpakking. De kleur vind ik zo al prachtig! Hij heeft wat bruin, maar ook wat roest, waardoor het een warme kleur is.

Een swatch van Taupe. De kleur is goed gepigmenteerd, maar dat ben ik ook wel gewend van de matte lipsticks van MAC.

Hier nog even een close-up. Hij is dan misschien wel matte, maar hij voelt niet heel droog aan.

Full-face met Taupe op. Ik moet zeggen dat ik mij hier niet zo heel fit voelde (grr, hopelijk wordt dat in de kerstvakantie weer wat beter). Toch vind ik Taupe ook dan nog een mooie kleur. Ik denk dat hij ook bij een wat meer getinte huid heel mooi zal staan. MAC Taupe Lipstick is al geregeld mee geweest naar mijn werk en daar werk ik hem meestal na de lunch eventjes bij. Niet dat dit dan per se nodig is, maar aan de binnenkant van mijn lippen (met name het buitenste randje) slijt dan  wel iets.

Conclusie

MAC Taupe Lipstick is al snel een favoriet van mij geworden. De kleur is neutraal genoeg om elke dag te dragen, maar ziet er toch iets specialer uit dan de meeste nude lipsticks. De houdbaarheid en het draagcomfort zijn wat mij betreft ook helemaal prima. Al met al dus zeker een aanrader. Het enige minpunt is de prijs, namelijk €19,50 maar zelf heb ik het er af en toe wel een keer voor over.

Wat vind jij van MAC Taupe?

You may also like

14 reacties

  1. De kleur staat je goed! Ik heb zelf wel het probleem dat de matte lipsticks van MAC mijn lippen altijd grandioos laten uitdrogen. Dus even op zoek naar een zelfde kleur maar dan de glanzende versie!

    1. Wat vervelend dat je lippen zo uitdrogen van de MAC lipsticks! Wat misschien ook kan helpen is een fijne primer eronder, maar misschien gebruik je die al? Heb er zelf nooit last van, maar ik ben het ook wel gewend denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *