MAC Viva Glam Miley Lipstick

Vandaag heb ik een keer een lipstick review voor je in video vorm. Ik had namelijk al heel veel geschreven reviews van de MAC Viva Glam Miley Lipstick gezien en besloot dat een video review misschien wat meer toe zou voegen dan een artikel. Kijk je mee?

Heb jij de MAC Viva Glam Miley Lipstick al bemachtigd?

You may also like

33 reacties

  1. Ik vind het een prachtige kleur! Hij lijkt ook inderdaad bij iedereen anders te staan, bij jou is de kleur erg mooi! Leuk dat je ervoor gekozen hebt om de lipstick in video vorm te laten zien.

  2. Leuke review zo in video vorm! Ik vind het een mooie lipstick, maar zou zelf niet zo heel snel die kleur dragen. Bij jou vind ik ‘m wel mooi staan! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *