MAC Whirl Lipstick

Al een ruime tijd stond MAC Whirl op mijn wishlist, maar kopen deed ik nog niet. Tot ik mij besefte dat ik mijzelf nog geen kerstcadeautje had gegeven en ik hem eindelijk bestelde. Ik heb hem sinds hij binnen is bijna elke dag gedragen en uitvoerig getest; vandaag is het tijd voor de review!

De verpakking is zoals we gewend zijn van MAC: simpel maar toch chic.

Whirl is een matte lipstick. Zelf hield ik hier vroeger niet van, maar de laatste tijd juist wel; het blijft langer zitten dan een creamy lipstick en dat vind ik erg prettig.

De lipstick lijkt zo in de huls een beetje bruinig roze. Ik heb van tevoren zeker wel reviews op gezocht, maar eerlijk is eerlijk: ik denk dat dit zo’n kleur is die bij iedereen nét iets anders uitpakt.

De kleur is in ieder geval goed gepigmenteerd, maar dat had ik ook wel verwacht van een matte MAC lipstick.

Hier zie je mijn MAC Whirl Lipstick in een close-up op mijn lippen. Tja, hij lijkt hier alweer wat rozer dan op de swatch. Niet dat dit niet mooi is, maar ik moet bekennen dat ik het lastig vond om deze kleur goed te beschrijven, juist doordat hij zoveel kanten lijkt te hebben.

Hierboven zie je mij nog even full-face met MAC Whirl. Hier lijkt hij toch weer wat bruiner dan op de close-up en ik heb ook wel het idee dat dit komt door de combinatie met mijn haar. De kleur vind ik in ieder geval heel erg mooi! Het is een hele draagbare bruintint en die had ik nog niet in mijn stash (nee, echt niet!) en ik vind hem mij ook mooi staan. Op de foto komt dit misschien wat minder naar voren, maar deze kleur past mooi bij mijn warme haarkleur.

Qua houdbaarheid is MAC Whirl een prima lipstick, alleen blijft hij als je eet en drinkt niet zitten. Een paar drankjes gaat nog wel, maar als je dan wat eet, moet je hem toch bijwerken. Wat ik trouwens wel een pluspunt vind, is dat Whirl heel natuurlijk vervaagd op de lippen en je er dus niet uitziet alsof je lipstick moet worden bijgewerkt. Als ik vergeet om bij te werken is dat eigenlijk ook geen probleem.

Al met al ben ik dus heel enthousiast over MAC Whirl en ben ik blij dat ik hem eindelijk aan mijn stash heb toegevoegd. De prijs van Whirl is €19,50, wat niet goedkoop is, maar ook weer niet superduur. MAC kun je onder andere bestellen in de online shop van Douglas en de shop van MAC zelf.

Wat vind jij van MAC Whirl?

You may also like

30 reacties

  1. Een hele mooie kleur! Ik vind het zo jammer dat ik maar een MAC lipstick heb. Misschien mezelf binnenkort ook maar eens een cadeautje doen hihi.

  2. Ik wil ten eerste zeggen dat ik je nieuwe lay-out heel mooi vindt!
    De lipstick vind ik een heel mooie kleur, ik hou heel erg van matte lipsticks en deze lipstick staat je ook heel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *