Make-up Revolution Lipstick Scandalous Depraved

Alweer een hele tijd terug bestelde ik bij Boozyshop en daarbij ontving ik een gratis Make-up Revolution Lipstick Scandalous Depraved. Deze gewaagde paarse kleur sprak mij meteen aan en nu ik weer een camera heb, is het dan ook tijd voor de review van dit product!

Gelukkig had ik voordat mijn camera sneuvelde al wel foto’s van de lipstick gemaakt, dus ik kon in ieder geval wel bezig met het testen. Dat heb ik dan ook uitvoerig gedaan.

Make-up Revolution Lipstick Scandalous Depraved

De verpakking ziet er niet heel bijzonder uit, maar aangezien Make-up Revolution een budgetmerk is, maak ik mij hier niet zo druk om. De verpakking is in ieder geval stevig genoeg.

Make-up Revolution Lipstick Scandalous Depraved open

De kleur is knalt echt uit de huls. Mocht je trouwens meerdere lipsticks van dit merk hebben, dan is het zeker een voordeel dat je al aan de verpakking de kleur kunt zien. (Dit stukje kun je er volgens mij trouwens niet uithalen, ik heb het wel geprobeerd.)

Make-up Revolution Lipstick Scandalous Depraved swatch

Hierboven zie je de swatch van Scandalous Depraved. De pigmentatie is op zich goed, alleen moet je hem op de lippen wat meer opbouwen. De lipstick ruikt trouwens een beetje zoetig, maar wel lekker.

Make-up Revolution Lipstick Scandalous Depraved close-up swatch

Hier zie je Scandalous Depraved op mijn lippen. Zoals je misschien wel kunt zien is de kleur iets minder dekkend richting de binnenkant van mijn mond, maar nog wel dekkend genoeg voor een mooie finish. Eigenlijk vind ik het ook wel een pluspunt dat je deze kleur wat meer op kunt bouwen, omdat je op die manier hem ook iets subtieler kunt dragen als je dit soort kleuren wat eng vind nog. En hij is immers wel prima op te bouwen, dus je kunt hem ook gewoon zoals ik doe, wat feller aanbrengen.

Make-up Revolution Lipstick Scandalous Depraved full-face

Full-face ziet de lipstick er zo uit. Ik denk dat dit niet meer een grote verrassing is als je mijn video’s ook kijkt, want ik had hem laatst in mijn favorieten video nog op. Ik vind de kleur erg tof en ik vind hem ook niet té. Ik draag deze nog gewoon buiten de deur, daarvoor vind ik hem nog goed geschikt. (Nu werd ik wel één keer nogal aangestaard haha.) Er zitten eigenlijk alleen maar twee kleine minpunten aan deze lipstick. Hij laat mijn tanden namelijk wel ietsje geler lijken, zoals vaker het geval is met dit soort kleuren en daarnaast is de houdbaarheid niet superlang. Iets drinken kan nog wel met deze lipstick op, maar als je veel drankjes drinkt of wat eet, moet je hem wel bijwerken. Een pluspunt is dan weer dat hij wel mooi vervaagt en niet een lelijke lijn achterlaat. Je staat dus niet voor schut als de lipstick vervaagt.

Tja, eigenlijk ben ik ondanks de minpunten toch wel heel tevreden en blij met de Make-up Revolution Lipstick Scandalous Depraved. Zeker omdat ik hem gratis heb gekregen bij mijn bestelling, maar ook als je hem wilt kopen is hij heel vrinedelijk geprijsd; je kunt hem namelijk al voor €1,49 aanschaffen. Bij Boozyshop zie ik hem momenteel niet staan, maar ik heb hem wel gevonden bij Make-up Musthaves.

Wat vind jij van Scandalous Depraved?

You may also like

27 reacties

  1. Ik was hier zo benieuwd naar en wauw wat een geweldige kleur is dit! Ik zou dit naar festivals dragen om lekker op te vallen. Staat je ook echt goed Kirsty!

  2. Dit is echt 1000% een kleurtje voor mij! Ik ben dol op paarse lipstick en heb deze al vaker voorbij zien komen. Hij staat je mooi, edgy maar wel stylish! Ik denk dat ik deze echt een keer mee neem als ik hem weer zie, ik ben over de streep! 🙂
    x

  3. Jaa, wat staat die je super goed 😀 Yay! Een totaal ander kleurtje en ik had hem niet zo snel bij en verwacht But I LOVE it! Jammer dat die niet zo lang mee gaat, maar het is een mooie prijs om zo’n kleur uit te proberen/mee te beginnen! Zo kan je altijd nog meer andere paarse lippenstiften proberen die wel langer blijven zitten (en waarschijnlijk ook meer zullen kosten), als je dat zou willen ^^ ik denk dat Heroine van MAC je misschien ook goed zou staan 😮

  4. Ik heb hem inderdaad al voorbij zien komen in je video;) Ik vind de kleur op de swatch wel even schrikken, maar als je hem op hebt is het eigenlijk bestwel gaaf!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *