Make-up Studio Green Embrace

De nieuwe Fall/Winter collectie van Make-up Studio draagt de naam Green Embrace en draait om je individualiteit en hoe je die tot uitdrukking brengt met behulp van make-up. Ik testte twee lipsticks en een highlighter uit deze collectie en deel vandaag mijn review met je!

make-up-studio-green-embrace

Hierboven zie je de producten uit de Make-up Studio Green Embrace collectie die ik voor je review. Alleen de verpakking vind ik er altijd al mooi uitzien bij Make-up Studio.

Make-up Studio Lumière Highlighting Powder Champagne Halo

make-up-studio-green-embrace-highlighter

Deze baked highlighter trok mij meteen als een soort ekster naar zich toe. Alleen al in de verpakking vind ik hem er heel mooi uitzien.

make-up-studio-green-embrace-highlighter-open

Als je hem opent ziet hij er zo mogelijk nog mooier uit.

make-up-studio-green-embrace-highlighter-swatch

Ook op de swatch doet Champagne Halo het goed. De pigmentatie is erg goed en met een enkele veeg heb je al veel pigment. Wat ik ook fijn vind is dat er geen fallout is.

make-up-studio-green-embrace-highlighter-on-face

Hier zie je mij met Champagne Halo op. Hij geeft een intense glow en je hebt maar een klein beetje product nodig voor een goed resultaat. Zelf vind ik hem erg mooi en ik heb hem bijna dagelijks gebruikt sinds ik hem heb.

Make-up Studio Lumière Highlighter Champagne Halo kost €24,90 voor 7 gram product. Hier kan je zeker wel een hele tijd mee vooruit!

Make-up Studio Matte Lipsticks Edgy Nude & Nude Silhouette

make-up-studio-green-embrace-lipsticks

Laten we nu gaan kijken naar de lipsticks uit de Make-up Studio Green Embrace collectie. Er zitten twee kleuren in de collectie en ik review ze allebei.

make-up-studio-green-embrace-lipsticks-open

Links zie je Edgy Nude en recht Nude Silhouette. Hoewel dit beiden nude kleuren zijn, verschillen ze toch erg van elkaar.

make-up-studio-green-embrace-lipsticks-swatches

Op de swatches is het verschil tussen de kleuren al wat beter te zien. De lipsticks zijn officieel matte, maar ze voelen toch nog romig aan en swatchen ook zo.

make-up-studio-green-embrace-lipstick-edgy-nude-closeup

Hier zie je een close-up van Edgy Nude op mijn lippen. Het is een bruinige tint en dat vind ik eigenlijk wel heel tof, want ik heb niet veel bruine lipstick in mijn stash.

make-up-studio-green-embrace-edgy-nude-lipstick-fullface

Hier zie je mij met Edgy Nude op. Hij is niet té opvallend, maar toch vind ik dit een bijzondere tint. Ik vind de kleur erg mooi. Deze tint blijft bij mij zitten totdat ik iets ga eten, zoals bijvoorbeeld lunch. Drinken kan hij wel aan.

make-up-studio-green-embrace-nude-silhouette-lipstick

Nude Silhouette is een warme nude tint. Ik kan je aanraden om je lippen voor de beste dekking van tevoren even te scrubben.

make-up-studio-green-embrace-nude-silhouette-fullface

Hier zie je mij met Nude Silhouette op. Een mooi kleurtje voor elke dag! Hij heeft iets meer werk nodig qua aanbrengen dan Edgy Nude (lees: iets meer laagjes), maar dan zit hij ook goed. De houdbaarheid van deze kleur is hetzelfde als bij Edgy Nude, heel prima dus als je het mij vraagt.

De lipsticks kosten €15,90 per stuk.

Al met al vind ik de producten die ik heb getest uit de Make-up Studio Green Embrace collectie zeker mooi. De highlighter is denk ik toch wel echt mijn favoriet, maar ook de lipsticks draag ik nu regelmatig. Make-up Studio is te vinden in hun eigen webshop en daar kun je ook de andere (fysieke) verkooppunten vinden.

Welk product spreekt jou het meest aan?

You may also like

19 reacties

  1. Wat een mooie kleur en fijn product is Champagne Halo. Ik ben ook onder de indruk van Edgy Nude zowel Nude Silhouette. Ik hou wel van zo’n kleuren dat toch bijzonder, maar fijn rustig is.

  2. Wat een prachtige producten! ik dacht van de eerste lipstick dat ik hem niet mooi zou vinden omdat hij wel heel nude is maar wat staat hij je mooi zeg! Vooral de fullface vind ik erg leuk!

  3. Echt hele mooie producten. Eigenlijk vind ik ze allemaal wel heel erg mooi! Elk op zijn eigen manier. Ik heb het merk in mijn vakantie bij de Sephora zien liggen, maar ik durfde er nog niet echt iets van te kopen. Nu wil ik het zeker eens proberen!

  4. De lipsticks vind ik niet zo mooi. De kleuren zijn niet mijn ding en de prijs vind ik nogal hoog! 🙂
    De highlighter daarentegen vind ik echt prachtig! Wat een glans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *