Make-up Studio Lipsticks

Lipsticks heb je wat mij betreft nooit genoeg en ik was dan ook erg benieuwd toen ik twee lipsticks van Make-up Studio ontving om te testen. Misschien heb ze al wel voorbij zien komen op Instagram, want ik heb ze inmiddels uitvoerig voor je getest. Ik review vandaag 53 (een my lips-but-better kleur) en 60 (een vampy rode kleur).

Make-up Studio wil met haar lipsticks aandacht vragen voor Miss Movember, want waarom zouden alleen mannen van november Movember mogen maken? Ook wij vrouwen mogen aandacht vragen voor male health tijdens deze maand. Make-up Studio daagt ons dan ook uit om in november artistiek bezig te gaan met onze lipsticks. Als je het leuk vind kun je dit ook gaan doen. Deel dan vooral je foto’s op social media met #MUSMovember!

Make-up Studio - Miss Movember

Ik ben zelf wel heel benieuwd wie van jullie hier aan mee willen gaan doen. Ik wil zeker hashtag in de gaten houden, want ik denk dat dit wel heel inspirerend kan zijn qua make-up.

Laten we nu overgaan op de review van de lipsticks!

De lipsticks van Make-up Studio komen verpakt in zwarte doosjes die er chic uitzien.

Make-up Studio Lipsticks

De binnenkant van de doosjes ziet er mooi uit met een soort schildering erin.

Make-up Studio Lipsticks inside

De uiteindelijke lipstickhulzen zijn zwart met in het midden het logo van Make-up Studio.

Make-up Studio Lipsticks packaging

De kleuren die ik review vandaag hebben allebei wat meer een parelmoer finish, maar Make-up Studio heeft ook matte lipsticks voor de liefhebbers van matte. Ik ben er in ieder geval ook wel benieuwd naar.

Make-up Studio Lipsticks open

Links zie je nummer 53 en rechts nummer 60. Ik vind het wel jammer dat de kleuren geen namen hebben, aangezien ik een zwak heb voor mooie namen bij make-up.

Make-up Studio Lipsticks swatches

Hier zie je de swatches!

Make-up Studio Lipstick in 53

Make-up Studio Lipsticks 53 closeup

Ook op mijn lippen is 53 goed gepigmenteerd, wat best bijzonder is voor zo’n neutrale kleur; die dekken bij mijn goed gepigmenteerde lippen niet altijd even goed, maar deze kleur dekt prima.

Make-up Studio Lipsticks 53 fullface

Zoals je kunt zien is de lipstick echt een my-lip-but-better kleurtje. Hij voelt prettig aan op de lippen en blijft als je tussendoor alleen drinkt en niet hele maaltijden wegwerkt ongeveer 3 uur zitten. Nadat je een maaltijd eet, moet je hem wel bijwerken. Ik merk nu al dat ik deze lipstick er heel makkelijk bij pak als ik even niet weet welke lipstick ik op wil.

Make-up Studio Lipstick in 60

Make-up Studio Lipsticks 60 closeup

Nummer 60 is een vampy, koele rode kleur. Ik ben blij dat hij een koele ondertoon heeft, want dat staat mij toch echt het beste.

Make-up Studio Lipstick 60 fullface

Ook 60 blijft ongeveer 3 uur bij mij zitten en voelt prettig aan op mijn lippen. Ja eigenlijk ben ik over beide lipsticks wel heel tevreden!

De Make-up Studio Lipsticks kosten €15,90 per stuk. Make-up Studio is behalve in de webshop ook in de filialen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven verkrijgbaar.

Wat vind jij van de Make-up Studio Lipsticks?

You may also like

20 reacties

  1. Mooie lipsticks zijn dit, de parelmourglans is ook wel heel mooi zo te zien, en wat staan ze je beiden goed…ja ik kan mij wel indenken dat je hier heel blij mee bent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *