Manfield Enkellaarsjes Met Hak

Enkellaarsjes draag ik eigenlijk het hele jaar door wel; ze passen bij veel soorten outfits en zitten ook nog eens fijn. Mijn nieuwste aanwinst laat ik vandaag aan je zien, namelijk mijn nieuwe Manfield Enkellaarsjes Met Hak. Kijk je mee?

Manfield Enkellaarsjes Met Hak

Uiteindelijk ging ik voor het bovenstaande paar. De keuze was niet eenvoudig, want ze hebben gigantisch veel keuze in de webshop van Manfield. Voor mij moest de hak dit keer niet te hoog zijn, zodat ik de schoenen eventueel ook tijdens het werken aan zou kunnen doen. De details vond ik leuk en maken de schoenen net iets meer bijzonder.

Hier zie je de schoen van de ander kant.

En hier de details nog even van dichtbij. Het hangertje dat aan de rits vastzit maakt af en toe wel wat geluid met het lopen, maar dat valt volgens mij alleen op als je erop let. Mij viel het toevallig op omdat ik het mij al afvroeg. Door de wat bredere hak zitten de laarsjes comfortabel en kan ik er rustig een dag mee gaan werken. (Ik maak door mijn werk als docent best veel meters door de school en als de hak té hoog is voel je dat aan het einde van de dag behoorlijk. Bij deze schoenen valt dat dus reuze mee.)

Conclusie

Ik ben positief over mijn nieuwe enkellaarsjes van Manfield. Het is geen probleem om hier langer op te lopen en daarnaast zien ze er nog leuk uit ook. Ze kosten €129,99 en hoewel dat niet goedkoop is, denk ik wel dat je dat in kwaliteit terugkrijgt. Ik wissel deze af met goedkopere schoenen en die laatste lijken toch iets sneller te slijten.

Wat vind jij van mijn nieuwe laarsjes van Manfield?

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *