Manfield Zwarte Enkellaarsjes

Nu het weer volop herfst is, komen de enkellaarsjes weer tevoorschijn. Erg fijn als je het mij vraagt, want ik ben een grote fan van deze schoenen. Zeker zwarte enkellaarsjes zijn een must in mijn garderobe; ik kan geen seizoen zonder. Vandaag laat ik je mijn nieuwste aanwinst zien; Manfield Zwarte Enkellaarsjes met stoere details.

Manfield Zwarte Enkellaarsjes

Hier zie je de schoen waar mijn keuze op is gevallen. Door de wat stoerdere uitstraling zijn ze een klein beetje anders dan wat ik normaal gesproken kies, maar ik vind de schoenen door de details juist des te leuker.

Ik twijfelde wel met het bestellen of ik deze schoenen wel zou gaan passen. Zoals je kunt zien is de neus vrij spits. Nu heb ik een beetje gekke voeten met vrij grote tenen, waardoor smalle neuzen vaak niet passen in mijn normale maat. Nu was deze schoen er alleen nog in mijn normale maat, dus nam ik toch de gok. Gelukkig passen ze!

Wat ik een groot pluspunt vind aan mijn nieuwe Manfield Zwarte Enkellaarsjes is dat ze zowel makkelijk te combineren zijn als bijzonder zijn. Door de gespen en studs maken ze een wat saaie outfit al snel wat interessanter. Toch kun je ze door de zwarte kleur ook heel makkelijk combineren. Wat mij betreft is dat echt ideaal.

Conclusie

Ik denk dat het al wel duidelijk  is dat ik erg blij ben met mijn nieuwe laarsjes van Manfield. Het zijn door de hakhoogte wat mij betreft niet meteen schoenen om naar het werk te dragen. (Ik loop eigenlijk de hele dag op mijn werk.) Dat is dan ook wel het enige minpunt dat ik zo kan noemen, want ik ben verder erg enthousiast. Wie weet dat ik het alsnog gewoon een keer probeer als ik een keer veel in hetzelfde lokaal lesgeef.

De Manfield Zwarte Enkellaarsjes kosten €139,99. Dat is niet goedkoop, maar dan daar krijg je wel hele mooie schoenen voor terug.

Wat vind jij van mijn nieuwe enkellaarsjes?

Dit product heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

19 reacties

  1. Wat een ontzettend leuke laarsjes zijn dit! Zelf heb ik dat ook dat de neuzen van schoenen niet te smal moeten zijn. Bij mij gaan ze dan enorm klemmen doordat ik best wel platvoeten heb.

  2. Wat zijn ze gaaf zeg! Super vrouwelijk en stoer tegelijk. Ik vind de hoogte van het laarsje zelf ook perfect. Dit kan leuk onder een rokje, maar ook prima met een broek. Goede keus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *