Maybelline Color Sensational 132 Sweet Pink

Tijdens mijn laatste shopsessie bij de Big Bazar kocht ik naast het crackle lakje van O.P.I dat ik laatst liet zien nog veel meer, waaronder een lipstick van Maybelline in de kleur Sweet Pink. Lees snel verder voor mijn mening over deze lipstick! 

Hier zie je de verpakking van de lipstick. Ik vind de verpakking als ik heel eerlijk moet zijn niet zo heel mooi eigenlijk. Ik vind de vorm  van de huls een beetje saai en niet zo mooi vormgegeven. Ook  moest ik lang zoeken voordat ik ontdekte dat deze lipstick van Maybelline was; op de huls staat dit namelijk niet. Alleen op de sticker waar de kleur met nummer en naam staat in kleine lettertjes de merknaam van Maybelline. Noem me oppervlakkig, maar ik wil wel graag weten wat voor merk lipstick ik koop, dus dit kan naar mijn mening wel iets duidelijker vermeld worden op de huls. De reden waarom de lipstick uiteindelijk toch met mij mee naar huis ging, was de mooie kleur én de prijs waarvoor ik hem mee kon nemen; slechts €2,-!

Maybelline Color Sensational 132 Sweet Pink

Maybelline Color Sensational 132 Sweet Pink label

Het kopen van deze lipstick is achteraf een goed idee geweest. Op de verpakking na vind ik het namelijk een fijn product. De lipstick ruikt zoet en een klein beetje vanille-achtig, waar ik wel vrolijk van kan worden. Ook vind ik het lieve, roze kleurtje erg leuk en droogt hij mijn lippen niet uit.

Maybelline Sweet Pink

Zo ziet de lipstick eruit op mijn lippen:

Maybelline sweet pink lips

De lipstick heeft een nude roze kleurtje en is creamy met een lichte shimmer. Als je een vrij donkere huidskleur hebt, raad ik hem niet meteen aan, maar voor mensen met een erg lichte huid zoals ik, kunnen hem prima hebben. Zelf draag ik hem alleen wel het liefst met wat foundation eronder, aangezien ik vrij gepigmenteerde lippen heb en je anders de kleur niet zo goed ziet bij mij. Hieronder zie je mij full-face met de lipstick (en ja deze foto heb ik weer op een ander moment gemaakt, meestal maak ik eerst productfoto’s en test ik ze later pas uit):

Maybelline 132 sweet pink face

Maybelline Color Sensational 132 Sweet Pink houdt het bij mij een paar uurtjes vol, zolang ik geen hele maaltijden eet en het met name bij een drankje houd. Dat kan een minpuntje zijn als je geen omkijken naar je lipstick wilt hebben, maar ik vind het niet zo erg aangezien ik hydratatie belangrijker vind dan of hij lang blijft zitten.

Maybelline Color Sensational 132 Sweet Pink kocht ik voor slechts €2,- bij Big Bazar. De normale prijs zal zo’n €11,99 zijn.

Wat vind jij van Maybelline Color Sensational 132 Sweet Pink?

You may also like

17 reacties

  1. Ik vind de verpakking simpel en heel mooi! Het is wel een lichter roze dan ik had verwacht, (omdat de buitenkant zo donker lijkt) maar het staat je super goed! En wat een groot verschil, van @12 naar maar €2! Top dus 😀

  2. Wow, ik wist wel dat ze opi lakjes in de sale hadden, maar niet ook deze lipsticks! Ik heb er ook een van deze lijn dus misschien kan ik ‘m dan mooi goedkoop vinden daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *