Maybelline Color Show 651 Ocean Blue

De laatste tijd ben ik stiekem weer wat meer into de blauwtinten als het om nagellak gaat. Vandaag laat ik dan ook een mooi blauw lakje van Maybelline aan jullie zien met de naam Ocean Blue. Lees snel verder voor de review! 

Ik had Ocean Blue al een tijdje in mijn kastje met producten liggen die ik nog moet reviewen, maar ik kwam er nu pas aan toe. Misschien dat het kwam door de feestdagen, maar ik had de hele maand december alleen maar zin in glitterlak. Toch is dit lakje zeker niet slecht en de kleur vind ik erg mooi:

Maybelline Ocean Blue

Ik vind de blauwe kleur van het lakje erg mooi, hoewel hij van mij best nog wel wat donkerder had gemogen. Ocean Blue doet mij niet meteen aan de oceaan denken, maar de kleur is mooi en daar gaat het uiteindelijk om. Laten we eens gaan kijken hoe hij eruit ziet op mijn nagels.

MaybellineColorShowOceanBlue

Zoals de meeste lakjes van Maybelline dekt hij prima met twee laagjes. Ook blijft hij redelijk lang goed zitten, bij mij zo’n 3-4 dagen. Wat ik wel een beetje vreemd vind is dat hij niet perfect glad lakte. Dat ben ik niet gewend van Maybelline! Met een beetje moeite kon ik de meeste oneffenheden en bobbeltjes wel voorkomen, maar helemaal perfect zoals ik het graag had gezien werd het niet. Waar dit aan ligt durf ik niet te zeggen,  maar in ieder geval kan het niet komen doordat de lak te oud was, aangezien ik hem misschien maximaal een half jaar ongeopend heb laten liggen. Ook zijn de lagen die ik heb aangebracht niet te dik. Ondanks dit minpunt denk ik dat ik het lakje nog wel vaker ga gebruiken, omdat de kleur mij erg aanspreekt.

Maybelline Color Show 651 Ocean Blue is te koop bij de meest drogisterijen zoals Kruidvat voor €3,99. Het is trouwens slim om te wachten tot de Maybelline lakjes in de aanbieding zijn; vooral Kruidvat heeft regelmatig 1+1 gratis aanbiedingen en dan ben je natuurlijk helemaal goedkoop uit!

Wat vind jij van Ocean Blue?

You may also like

24 reacties

  1. Gek dat hij niet perfect lakt zeg, misschien inderdaad even rollen voordat je begint met lakken? Dat helpt bij mij ook nog wel eens. Ik vind het wel een heel tof kleurtje! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *