Maybelline Color Show Berry Fusion

Voor dit najaar wil ik de berry kleuren uit de kast halen! Zo zoek ik nog een lipstick in die kleur (tips zijn welkom!), maar heb ik ook een lakje gekocht met de naam Berry Fusion. Vandaag is het tijd voor de review. Lees snel verder!

Ik heb over het algemeen altijd wel een goede ervaring met de nagellak van Maybelline; ze zijn vrij goedkoop maar hebben wel een prima kwaliteit en dat spreekt mij erg aan. Vaak heb ik met nog goedkopere lakjes wel eens problemen, dus voor mij voelt dit als een vrij veilige optie. (Hoewel ik ook hier trouwens wel een enkele misser heb ontdekt naast een heleboel favorieten. Van de meesten heb ik daarvan een review online staan.)

Maybelline Color Show Berry Fusion

De Maybelline Color Show flesjes zien er simpel, maar netjes uit. Niet een flesje dat ik koop vanwege het  uiterlijk, maar wel vanwege de kleur. Want wat is Berry Fusion een gave kleur zeg! Of het nu de perfecte berry kleur is durf ik te betwijfelen, maar een mooie kleur is het zeker.

Maybelline Color Show Berry Fusion label

Ik vind het in ieder geval al wel een pluspunt dat het lakje een naam heeft. Berry Fusion klinkt toch leuker dan 354.

Maybelline Color Show Berry Fusion swatch

Tijd voor de swatches! Hierboven zie je het lakje op mijn  nagels. Ik vind de kleur prachtig. Het lijkt een beetje een mix van een paar kleuren; fuchsia, roze, paars. Met twee laagjes is hij dekkend, wat ik netjes vind.

Maybelline Color Show Berry Fusion swatch 2

Eigenlijk heb ik nauwelijks minpunten ontdekt aan dit lakje. Het enige dat ik persoonlijk wat minder vind is dat je snel “bloedvlekken” krijgt met deze lak omdat een dunne laag weer net wat roder lijkt dan wanneer je twee dunne lagen hebt. Maar dat is iets waar je prima mee kunt werken zolang je overal maar precies evenveel aanbrengt. Een kleurverschil zoals ik wel heb is dan niet nodig.

Het lakje heb ik getest terwijl ik naar de kermis ging en ik moet eerlijk bekennen dat dat de houdbaarheid niet positief beïnvloedt heeft; ik heb vaak dat mijn nagels als ik uitga of naar zoiets ga spontaan afbreken. Vraag me niet waarom, maar ik heb dat dan wel eens. En als daardoor dan de eerste chip verschijnt ga ik onbewust toch krabben en ligt mijn lak er binnen de kortste keren helemaal af. Bij mij bleef hij daardoor maar ongeveer twee dagen zitten, maar ik heb andere reviews van mijzelf van Maybelline nagellak bekeken en ik denk dat Berry Fusion het in principe wel drie tot vier dagen vol moet kunnen houden.

Maybelline Color Show Berry Fusion kost €3,99 en is onder andere te koop bij de Kruidvat.

Wat vind jij van Berry Fusion?

You may also like

38 reacties

  1. Deze nagellak vind ik 1 van de beste en de kleur is ook erg mooi mocht je ooit bij de DM zijn dan zou ik ze daar in slaan (kosten ze 1,95) ben er echt gek op x

  2. Ha, ik doe ook heel vaak als het eenmaal begint te chippen de rest er vanzelf afhalen xD ik vind dit een mooi kleurtje en het bevat veel meer shine dan ik had verwacht!

  3. Leuk kleurtje! En wat betreft houdbaarheid, mijn nagellak blijft echt fantastisch zitten sinds ik hardere nagels heb en die heb ik gekregen door het gebruik van een nail hardener van herome. Misschien een tip? X

  4. Ik ken deze lakjes van de DM in Duitsland, daar zijn ze fijn geprijsd! Vind dit een mooie kleur voor de herfst, en eigenlijk zelfs perfect voor Kerst. ( ookal duurt dat nog even )

  5. Het is echt een mooi kleurtje, het is ook zeker een budgettopper, ik heb volgensmij helemaal niet zo veel lakjes van Maybeline (shame) dus ik ga zeker eens kijken wat voor mooie kleurtjes ze nog meer hebben!

  6. Mooi kleurtje! Frambozenrood is echt hét kleurtje komende winter, dus ik zou me deze ook wel eens durven aanschaffen ^^ Wel jammer dat ie zo snel afging bij je. Misschien een extra laagje doorzichtige topcoat over aanbrengen?

    x Aurélie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *