Maybelline Color Show Brocades 220 Knitted Gold

Vorige week was er weer een 1+1 gratis actie bij de Kruidvat op alle Maybelline producten. Dat betekent voor mij 9 van de 10 keer dat ik nieuwe nagellakjes ga kopen, want ik ben gek op de nagellak van Maybelline. Ook dit keer nam ik er twee mee en wel uit de Brocades lijn. Vandaag laat ik jullie er één zien, namelijk Knitted Gold. 

De Maybelline Color Show Brocades collectie is een Limited Edition voor de feestdagen met vier kleuren glitternagellak. Ik kocht naast Knitted Gold ook 224 Rosy Rosettes, een mooi rood glitterlakje waarvan jullie binnenkort ook zeker een review kunnen verwachten. De andere twee kleuren zijn 219 Foil Flash en 222 Beaming Blue.

Maybelline Brocades Knitted Gold

Zoals je hierboven kunt zien hebben de Brocades een verpakking die vrijwel identiek is aan die van de andere Color Show lakjes van Maybelline. Knitted Gold sprak me meteen erg aan vanwege de rosé gouden kleur.

Maybelline Color Show Brocades Knitted Gold swatch

Zoals je op de swatch hierboven kunt zien is de dekking net niet perfect. Hier draag ik twee lagen, dus wellicht dat dit bij drie lagen nog net ietsjes beter is. Ik vind de kleur in ieder geval wel prachtig! Bij mij blijft hij niet zo lang zitten en gaat hij na een dag al iets chippen, maar ik heb ook gelezen dat sommige andere bloggers die de Maybelline Color Show Brocades ook hebben getest de lakjes een houdbaarheid van maximaal 5 dagen gaven, dus dit kan enigszins verschillen per persoon. (Ik ben ook wel weer iemand die bij één kleine chip meteen net zolang aan haar lak krabt totdat alles er bijna af is, shame on me!)

Eigenlijk vind ik dit een perfect lakje voor de feestdagen en ondanks de wat mindere houdbaarheid op mijn nagels ben ik erg enthousiast! De Maybelline Color Show Brocades zijn op het moment onder andere bij Kruidvat te koop voor €3,99 per stuk.

Wat vind jij van 220 Knitted Gold?

You may also like

22 reacties

  1. Ik vind hem wel erg mooi en met een nude kleurtje eronder kan die ook prima met 2 laagjes hoor.. of je kunt er een mooi donker kleurtje onder doen en dan alleen wat glitters tegen je nagelriem aan. Heel feestelijk! Prachtig kleurtje, maar is die makkelijk weg te halen? Ik ga ook altijd aan mijn nagellak zitten als het nagellak begint af te breken.

  2. Echt jammer dat ie niet zo lang houdbaar is op de nagels, maar ik vind hem wel ontzettend gaaf eruit zien! Vooral voor de aankomende kerstdagen en met oud en nieuw!

  3. Heel erg mooi kleurtje en ook inderdaad perfect voor de feestdagen! Wel jammer dat die bij jou niet zo lang blijft zitten. Zelf heb ik nog geen nagellak van Maybelline gebruikt, maar wil toch wel eens naar deze kleur gaan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *