Maybelline Eye Studio Silk Glam Purple & Coral Drama

Zoals je misschien wel weet ben ik laatst flink losgegaan bij de Big Bazar. Zo ook met Maybelline producten, want die kostten op dat moment slechts 2 euro per stuk. Ik nam twee oogschaduwpalettes mee van Maybelline, namelijk Maybelline Eye Studio Silk Glam 11 Purple Drama en  20  Coral Drama. Lees snel verder voor mijn reviews. 

Hieronder zie je de twee palettes van Maybelline:

Maybelline Eye Studio Silk Glam

De bovenste palette is 20 Coral Drama en de onderste is 11 Purple Drama. De verpakkingen zijn basic en plastic, niet heel erg mooi maar ook niet heel erg lelijk als je het mij vraagt. De oogschaduws zelf zien er wel heel leuk uit! Laten we snel verder kijken naar hoe deze twee het in de praktijk doen.

Coral Drama

Maybelline Eye Studio Coral Drama

Coral Drama sprak mij aan toen ik hem zag liggen, omdat ik het idee had dat dit mooie neutrale kleurtjes zouden zijn die ik voor een simpele dagelijkse look zou kunnen gebruiken. Er zit een kwastje bij in, maar ik denk dat de meesten van jullie, net als mij hier toch geen gebruik van maken. Je eigen kwasten zijn vaak toch een stuk fijner.

Maybelline Coral Drama

Op de achterkant staat heel handig aangegeven waar je op je oog welke kleur kunt gebruiken. 

Maybelline Coral Drama swatch

De pigmentatie van de oogschaduws is prima, maar niet geweldig. Vooral de lichtste kleur moet je iets meer opbouwen voordat je er veel van ziet. De oogschaduws voelen trouwens echt zijdezacht aan, wat ik erg prettig vind. Ik heb natuurlijk ook een look voor jullie gemaakt met deze oogschaduws.

Maybelline Eye Studio Coral Drama look

Hier kun je de kleuren goed op mijn dichte oog zien. Het geheel ziet er wat roder uit dan ik had verwacht van tevoren.

Maybeline Eye Studio Coral Drama eye look

Mijn hoofd geeft goed weer wat ik van deze look vind; ik vind hem mwa. Hij is niet vreselijk, maar hij is ook zeker niet geweldig. De derde kleur van links uit het palette is een koraalkleurtje die op je oog vrij rood lijkt, dat is iets waar je van moet houden en ik vind het op mijn lippen geweldig, maar zo op mijn ogen ben ik niet blown away. 

Purple Drama

Dit palette sprak mij in de winkel stiekem al het meest aan. Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten ben ik fan van paarse oogschaduw, dus dit kleine palette leek  me ideaal om mee te nemen als ik weer eens een weekendje weg ben.

Maybelline Eye Studio Purple Drama

Purple Drama heeft een zelfde soort verpakking als Coral Drama. De kleuren zijn alleen in plaats van warm een stuk koeler, wat me meteen aansprak.

Maybelline Eye Studio Purple Drama

Purple Drama heeft net als Coral Drama ook een suggestie over hoe je de oogschaduw aan kunt brengen op de achterkant.

Maybelline Eye Studio Purple Drama Swatch

Jammer genoeg valt de pigmentatie van het Purple Drama palette me ook een beetje tegen. Alsnog is hier prima mee te werken, maar ik denk niet dat ik hier de originele prijs voor over zou hebben gehad. Ik kon niet één vast prijs vinden, maar de prijzen variëren een beetje tussen de 10 en 15 euro. Wat wel weer een pluspunt is, is dat de oogschaduws ook hier zijdezacht aanvoelen.

Maybelline Eye Studio Purple Drama look

Ook bij dit  palette heb ik een ooglook gemaakt, hierboven zie je een foto van de kleuren op mijn ogen. Mooi paars!

Maybelline Purple Drama Eye look

Hier zie je mij fullface met de ooglook.

Over het geheel genomen ben ik best tevreden over de Maybelline Eye Studio Silk Glam palettes. Hoewel ze niet perfect gepigmenteerd zijn, zijn het wel hele leuke palettes, waar je leuke looks mee kunt maken. Ook handig het formaat van de palettes; omdat ze vrij klein zijn, zijn ze makkelijk mee te nemen als je op reis gaat. De gebruikelijke prijs zou ik hier niet voor betalen (tussen de 10 en 15 euro ongeveer), maar voor de 2 euro waarvoor ik ze bij Big Bazar kocht zou ik ze echt niet laten liggen.

Heb jij wel eens één of meerdere van de Maybelline Eye Studio Silk Glam palettes gebruikt?

You may also like

22 reacties

  1. Wat jammer dat de pigmentatie niet zo heel goed is, maar ik vind beide palettes er alsnog erg mooi. Ik had er alleen zelf ook niet de volle prijs voor betaald, maar voor 2 euro had ik ze ook niet laten liggen.

  2. Ik vind het een onwijs leuke verpakking, maar de pigmentatie is niet optimaal en veel kleuren zijn ook heel licht. Dus dat is wel een beetje teleurstellend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *