Mededeling | Meer video’s & wat wil jij zien?

Vandaag heb ik een mededeling voor jullie. Ik ga namelijk weer meer video’s maken! In deze video vertel ik wanneer ik precies wil gaan uploaden en daarnaast heb ik een vraag voor je, want wat wil jij graag zien? Laat je suggesties zeker achter in de reacties!

Wat voor video’s wil jij nog graag zien?

You may also like

16 reacties

 1. Ik ben zelf meer fan van geschreven artikels, hoewel ik jouw video’s vaak wel kijk! 🙂
  Ik heb je trouwens genomineerd voor een Tag op onze blog! 😉

 2. Wat leuk! Ik vind jouw video’s leuk, ze duren niet te lang en het gaat vlot. Maar ook jouw geschreven artikels vind ik prettig.
  Een video waarin je je opmaakt zonder te spreken vind ik leuk om naar te kijken.

 3. Wat fijn nu dat je meer tijd en ruimte hebt van school. Zo te horen heb je al een plan voor komende tijd met je blog. Ik ben benieuwd naar je slash. Waarschijnlijk heel veel mooie spullen. Ik zelf kan nog niet bedenken wat ik van jou wil zien. Maar ik laat het zeker in de toekomst weten als ik een idee heb. Wel ben ik overtuigd dat veel ideeën wel in de comment komen. Echt een goede camera heb je..echt..

 4. Ik vind je video’s leuk, maar kijk eigenlijk relatief weinig video. Ik vind zelf een video gecombineerd met een (korte) omschrijving, zodat mensen die niet in de gelegenheid zijn om te kijken maar wel geïnteresseerd zijn ook weten waar het over gaat.

 5. Hey Kirsty,

  Wat leuk dat je meer video’s wilt uploaden. En wat fijn dat je daar nu ook meer tijd voor hebt 🙂 .
  Ik vind looks altijd leuk om te zien, maar ook reviews en persoonlijke dingen.

  Ik ben benieuwd wat je gaat doen 🙂 .

  Liefs!

 6. Wat fijn dat je meer tijd hebt om video’s te maken!
  Ik houd persoonlijk van reviews in de vorm van een video en dan heb ik het over makeup maar ook over webshops bijvoorbeeld.. Een beetje van alles wat..

 7. Wat leuk! Dankzij mijn verouderde laptop dat vaak tijdens het afspelen van filmpjes vastzit lees ik liever. Dus voor mij liever geschreven artikelen. Maar ik vind je filmpjes altijd wel leuk om naar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *