MeMeMe Light Me Up Lipgloss 9 Intense

Al een tijdje wilde ik heel graag iets hebben van het merk MeMeMe, alleen kiezen wilde nog niet echt. Toen ik laatst deze lipgloss in hetzelfde pakketje tegenkwam als de Sleek Blush die ik al voor jullie gereviewed heb, kon ik mijn geluk dan ook niet op. Eindelijk een product van MeMeMe! Vandaag dus een review van MeMeMe Light Me Up Lipgloss in kleur 9: Intense. 

Als eerste de verpakking van de gloss. Ik vind de verpakking er op het eerste gezicht prima uitzien, maar niet extreem bijzonder ofzo. De sierlijke letters vind ik wel heel leuk moet ik zeggen.

MeMeMe Light Me Up Lipgloss Intense

Nadat ik de gloss voor het eerst opmaakte, moest ik mijn mening over de verpakking enigszins bijstellen:

MeMeMe Light Me Up Lipgloss

Kijk eens hoe gaaf de dop geeft licht! Dit verklaart natuurlijk meteen de naam van de lipgloss. Zoals je ook kunt zien op deze foto zit er ook een spiegeltje op de gloss. Handig voor onderweg!

MeMeMe Light Me Up Intense swatch

Zoals je op de swatch kunt zien is dit een vrij gepigmenteerde lipgloss. Op de foto hieronder zie je mij nog een keer full face met de Intense.

MeMeMe Light me Up Intense fullface

Op zich vind ik dit een hele mooie kleur, alleen vind ik dat ik zelf op het moment wat aan de bleke kant ben voor deze kleur. Het is toch wel een vrij felle kleur en persoonlijk vind ik dat bij mij soms een beetje teveel van het goede. Ik blijf toch vrij bleek en mijn bovenlip is niet bepaald vol te noemen en felle kleuren benadrukken dat toch wel iets meer. Ik denk dat de kleur van Intense mij in de zomer, als ik net iets meer kleur in mijn gezicht heb, net wat beter zal staan.

MeMeMe Light Me Up Lipgloss Intense is onder andere te koop in de Miss Lipgloss Shop voor €9,95. Ze verkopen daar ook de andere 7 kleuren waarin de Light Me Up Lipgloss van MeMeMe te verkrijgen is.

Wat vind jij van MeMeMe Light Me Up Lipgloss Intense?

You may also like

14 reacties

  1. Ik vind het echt een prachtige kleur en een héél leuk merk. Ik vind je er niet te bleek voor, de kleur staat je juist heel prachtig en maakt je gezicht wakker. Heel mooi 🙂 Ook helemaal niks met je bovenlip hoor! Dus gewoon doen.. lekker wat anders voor jezelf! Betekent nog niet dat het slecht is 🙂 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *