Mijn allerlaatste Liebster Award artikel

Misschien denk je nu: alweer een artikel met de Liebster Award. Ik weet het, hij komt erg vaak voorbij, maar dat is omdat ik het elke keer weer een eer vind als ik genomineerd ben en hem daarom graag doe. Dit keer ben ik drie keer genomineerd, namelijk door LiesRosanne en Kimberley. Hartstikke bedankt voor jullie nominaties meiden!

Nu besef ik me dat dit alweer het vierde artikel is dat ik aan de Liebster Award wijd, dus bij deze wil ik, hoe lief ik de nominaties ook vind, jullie vragen mij niet nog een keer te nomineren. Als je dat wel heel graag wilt doen, vind ik het alsnog superlief, maar zal ik er geen artikel meer aan wijden.

liebster-award

Lies heeft me als eerste genomineerd, dus ik begin met haar vragen. Daarna zal ik de vragen van Kimberley beantwoorden en tot slot die van Rosanne.

1. Wat is je favoriete hobby naast het bloggen?

Ik moet zeggen dat bloggen bijna al mijn tijd opslokt en het toch wel mijn grootste hobby is. Naast bloggen vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met vrienden, mijn vriend en lees, game en kook ik graag.

2. Wat vind jij zelf de leukste artikelen om te schrijven voor je blog?

Ik vind bijna alles leuk om over te schrijven, maar ik denk dat ik mij het meest voldaan voel als ik een review schrijf en ik zowel de foto’s als tekst supermooi gelukt vind.

3. Met welk make-up product heb jij nog steeds wel een haat-liefde verhouding?

Foundation! Aan de ene kant is het mijn lievelingsproduct, omdat ik vind dat mijn huid er een stuk beter uit ziet mét foundation als zonder. Aan de andere kant heb ik een beetje een hekel aan foundations, omdat ze voor mij vaak veel te donker zijn en dat is echt niet mooi.

4. Wat is je lievelingseten?

Kip! Ik ben geen grote vleeseter, maar van kip krijg ik niet snel genoeg.

5. Welke series op tv volg je graag en zou je aan anderen aanraden om eens te kijken?

Ik volg niet echt series op tv, maar ik kijk wel altijd Supernatural, dus die serie kan ik zeker aanraden!

supernatural-companion-season-7top-630x400

6. Als je een week opgesloten zou moeten zitten in je huis met een bekend persoon, wie zou je dan kiezen?

Blegh, wat jammer dat mijn vriend geen bekend persoon is. Hij is namelijk de enige waarmee ik wel graag een week lang opgesloten zou willen zitten in huis. Ik heb niet zoveel met bekende personen.

7. Wat doe jij het liefste op een vrije dag?

Lekker uitslapen en de hele dag lekker  quality time hebben met mijn vriend. Wij hebben niet vaak de tijd om echt een hele dag te chillen, omdat we vrij druk zijn, dus daarom vind ik het soms heerlijk om even niet veel te hoeven doen.

8. Welke nagellak heb jij op dit moment op?

Rimmel Cocktail Colour In A Flash in de kleur 130 Apple Berry Smoothie. Dit is een mooi blauwgroen kleurtje.

9. Als je maar één favoriet kledingstuk mocht opnoemen die jij in je kast hebt, welke zou dat dan zijn?

Wat een lastige vraag zeg! Ik ben misschien een verwend ding, maar ik zou het liefst een hele nieuwe garderobe kopen haha. Als ik echt moet kiezen, kies ik denk ik voor een zwart jurkje met een nepleren rok en een kanten bovenkant dat ik bij Primark kocht.

10. Wat is je slechtste gewoonte?

Ik ben best wel een stresskip. Ik kan zo kippig worden als ik het gevoel heb onder tijdsdruk te staan. Laatst was ik bijvoorbeeld superdruk met school (drie deadlines op één dag) en ik wist dat natuurlijk weer niet van tevoren, dus werd dat al een heel gedoe. Tel daarbij op dat ik het weekend daarvoor weg was en dus de avond voor er een artikel online komt nog artikels moest schrijven en je hebt het voor elkaar. Dat is meteen de reden dat ik nu goed vooruit probeer te werken, zodat ik die stress hopelijk kan voorkomen.

11. Welk tijdschrift lees jij graag?

Bijna elk vrouwenmagazine vind ik leuk. Zo vind ik de Grazia, Glossy en Glamour heel leek om te lezen.

En dan nu snel verder met Kimberley’s vragen!

 1. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

Ik ben op 16 juli 2013 begonnen met bloggen. Ik volgde al een tijdje blogs en ik bedacht me dat ik er zelf ook wel één kon beginnen. Ik ben namelijk altijd al gek geweest op schrijven. Achteraf gezien had ik gewild dat ik eerder was begonnen, bloggen is echt superleuk!

2. Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt door je blog?

Alles vind ik leuk, maar misschien vind ik de reacties die ik krijg nog wel het allerleukst. Ik vind het superleuk om te merken dat er zoveel mensen zijn die mijn artikels en filmpjes lezen en bekijken.

3. Wat is een leuk feitje over jezelf dat je volgers nog niet weten?

Pff.. Lastig! Ik denk dat jullie al best veel van mij weten eigenlijk. Wat jullie misschien niet weten is dat ik, hoewel ik een echte girly girl ben, van voetbal houd. Mijn favoriete club is FC Twente. Zelf voetballen kan ik trouwens totaal niet, ik houd het echt bij kijken.

4. Wat is jouw ultieme relaxmomentje?

Geef me een lekkere douchegel, een fijne scrub en een lekkere body butter of lotion en ik ben binnen een half uurtje weer helemaal zen. Ook merk ik dat ik me erg ontspannen voel na een lekkere knuffelsessie met mijn vriend.

5. Wat is jouw guilty pleasure?

Zoete witte wijn. En het liefst nog met ijs ook. Ik probeer het niet zo vaak te drinken, aangezien ik soms na één wijntje al hoofdpijn krijg, maar ik vind het wel erg lekker. Ook ben ik gek op kipnuggets, daar kan ik af en toe heel erg zin in hebben.

6. Wat is je favoriete nummer op dit moment?

Wat een lastige! Ik heb eigenlijk nooit één favoriet nummer. Ik moet zeggen dat het eerst dat nu in me op komt Ket Is For Horses van de Organ Donors is. Dat vind ik echt een grappig nummer.

7. Wat is je favoriete vakantieland (of welk land zou je nog eens willen zien)?

Ik heb niet echt een favoriet vakantieland, maar ik wil sowieso nog graag weer naar Canada, omdat mijn ouders en zusje daar nu zijn. Ook wil ik ooit nog een keer terug naar Hotel Atlantis op de Bahama’s. Ik ben daar geweest toen ik een jaar of tien was en het was zeker niet goedkoop (1000 dollar per nacht voor onze kamer, exclusief handdoeken), maar ik vond het erg mooi. Ik wil er dan graag heen met mijn vriend, die is daar nog nooit geweest.

8. Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?

Ik zou zeggen: laat me lekker slapen.

9. Hoe zie je jezelf over 5 jaar?

Ik hoop dat ik mijn studie dit jaar afrond, dus dat wil ik dan sowieso bereikt hebben. Ook wil ik graag een rijbewijs hebben en hoop ik dat mijn vriend en ik ons huisje (als we dan nog niet in een ander (groter, mooier?) huis wonen) dan eindelijk helemaal af hebben. Een fijne baan staat ook hoog op mijn verlanglijstje en stiekem hoop ik dat ik over 5 jaar dan ook mijn geld verdien met mijn blog. Daarnaast voor een magazine schrijven lijkt me ook heel leuk. Oh, ja en last but not least hoop ik dat we dan een kat hebben, dat wil ik al zo lang.

10. Als je 1 beautyproduct mag meenemen naar een onbewoond eiland, welke zou dat dan zijn?

Ik denk dat je vrij weinig hebt aan één make-up product op een onbewoond eiland en verzorgingsproducten gaan op den duur ook op, dus ik denk dat het niet zoveel zou uitmaken wat ik mee zou nemen.

11. Als je 100.000 euro zou winnen, wat zou je dan als eerste doen?

Een speciale rekening openen samen met mijn vriend, zodat we de meeste rente erop krijgen. Verder zou ik mijn vriend lekker veel cadeautjes geven (hij wil nog een PS4 dus dat kan dan mooi), mijn rijbewijs gaan halen én op vakantie gaan naar mijn ouders en zusje.

Last but not least, de vragen van Rosanne!

1. Waarom begonnen jullie met bloggen?

Die vraag lijkt erg veel op vraag 1 van Kimberley, zie daar voor het antwoord.

2. Wat is jou ochtendritueel?

Ik word wakker, wil er niet uit, ga er uiteindelijk toch maar uit, kleed me aan en begin dan aan het reinigings en make-up ritueel. Daarna neem ik mijn vreselijke dagelijkse shotje bietensap en daarna ontbijt ik, terwijl ik wat blogs check. Daarna poets ik mijn tanden en dan ben ik in principe ready to go.

3. Wat is jou favoriete make-up merk?

Wat een lastige vraag! Ik ben namelijk dol op heel veel merken. Ik denk dat ik als meest betaalbare merk, waar ik makkelijk wat van koop, Sleek wel heel fijn vind.

4. Wat is jou favoriete seizoen en waarom?

De zomer! Ik ben een hele erge koukleum en in de zomer heb ik het bijna niet meer koud, wat ik superfijn vind. Ook krijg ik door de zon meer sproetjes, dat vind ik ook erg leuk. Bruin word ik jammer genoeg nauwelijks.

5. Zonder welk make-up item kan je echt never nooit?

Foundation, ik vind dat het erg veel doet om mijn huid er toch net wat mooier uit te laten zien.

6. Wat is je leukste hobby en waarom?

Bloggen vind ik echt superleuk, maar ik moet zeggen dat ik gezellige dingen doen met mijn vriend en vrienden ook erg leuk vind.

7. Wat is jou toppunt van 2013 en waarom?

Ik denk toch wel het moment dat mijn vriend en ik 23 april voor het eerst ons eigen huisje binnen gingen. We hadden gewonnen bij een loting om het huis en het idee dat je met je eigen sleutels voor het eerst naar binnengaat, wauw!

8. Wat zijn jou voornemens voor het nieuwe jaar?

Ik doe eigenlijk niet aan goede voornemens, ik probeer mezelf het hele jaar door te verbeteren.

9. Wat doe jij op school als je je verveeld?

Met mijn mobiel op internet (als er bereik is) en blogs lezen of Whatsappen.

10. Hoe ziet jou ideale man eruit?

Zoals mijn vriend! Dus blond haar, blauwe ogen, sproetjes, lang, slank en gespierd. Nu moet ik zeggen dat ik hoewel ik zijn uiterlijk top vind, ik zijn innerlijk zelfs nog mooier vind, want hij is zonder twijfel de liefste jongen die ik ooit heb gezien.

11. Noem 1 ding waar je echt niet zonder kan.

Dingen kunnen mij niet zoveel schelen, hoewel ik ons huisje wel erg belangrijk vind en waardeer. Een fijne thuisbasis is immers altijd fijn en die krijg je niet snel. Het punt is eigenlijk dat het pas écht een thuis is geworden doordat mijn vriend en ik er samenwonen.

Zo, dit waren alle vragen alweer. Ik hoop dat je het leuk vond om dit Liebster Award artikel te lezen. Als je zelf minder dan 200 volgers hebt en je hebt de tag nog niet gedaan, dan tag ik je bij deze!

You may also like

16 reacties

  1. Leuk dat je weer bent genomineerd je hebt erg leuke antwoorden gegeven. Ik snap je echt waarom je het niet meer doen ik ben zelf voor de 10e keer genomineerd haha

  2. Echt heel erg leuk dat je hem ingevuld hebt! Ook erg leuk om je antwoorden op mijn vragen en natuurlijk ook die van de andere meiden lezen. Zelf ben ik ook geen grote vleeseter en de meeste soorten vlees vind ik ook niet zo lekker, maar kip gaat er bij mij ook altijd wel in haha.

  3. Blijft leuk om te lezen hoor;) Je vriend klinkt wel heel bijzonder zeg, wat super dat je zo “in love” bent! Geen 1 bnn-er die je interessant vind? Gordon ofzo..

  4. super leuke antwoorden en vragen .Ik ben je gaan volgen sinds vanavond en vind jouw Blog erg leuk om door te lezen.liefs Willemein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *