Mijn everyday make-up lades mei 2014

Vandaag heb ik een video voor jullie die een beetje anders is dan anders; ik ga namelijk dit keer niet voor de camera zitten praten, maar ik zit erachter terwijl ik mijn everyday make-up lades (+ inhoud!) laat zien. Kijk snel met me mee!ย 

Nog even iets vooraf: let niet op de rommel. Ik weet dat mijn lades niet heel ordelijk en netjes zijn, maar ik zit nog te denken hoe ik dat het best kan doen. Eigenlijk zijn ze nรฉt iets te klein voor de hoeveelheid make-up die ik erin wil doen. Verder hoop ik dat mijn hand niet teveel trilt in het filmpje, aangezien ik de camera dit keer zelf vast heb gehouden (normaal zet ik hem ergens op neer). Veel kijkplezier en ik hoop dat je het leuk vindt om dit te zien!

Hoe berg jij je everday make-up producten op?

You may also like

25 reacties

  1. Oeh, leuk om te zien, zeg! Je hebt prachtige producten in je everyday make-up lades ๐Ÿ˜€ . Vooral je lipglosses zijn erg mooi. Die roze van Revlon is mijn favoriet! Ook heb je er fijne lipsticks bij zitten. Die van Rimmel heb ik zelf ook, maar dan in een andere kleur volgens mij. Die is zรณ fijn!

    Xjes Femke

  2. Heel leuk om te zien en ook allemaal erg mooie producten! Ik heb mijn everyday make-up in een toilettasje zitten, maar ik moet binnenkort toch eens kijken naar iets anders om het in op te bergen. Het toilettasje kan namelijk niet meer dicht haha.

  3. Leuk om te zien! Wel veel inderdaad voor een ‘everyday’ bakje, maar misschien wissel je graag af en dan is het inderdaad makkelijk. Bij mij zitten alleen m’n favorieten van het moment in m’n toilettas in de vensterbank (daar maak ik me op) en de rest in een lade. Waar ik wel last van heb is dat veel make-up gedurende week in het toilettasje verdwijnt, maar dat pluk ik er op zondag weer uit haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *