Mijn favoriete beauty producten augustus 2013

Hoi allemaal! Voor vandaag heb ik mijn favoriete beautyproducten van deze maand voor jullie op een rijtje gezet. Sommige producten zal je misschien herkennen, andere nog niet. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Laat het me weten in de comments!

Laten we beginnen met het eerste dat ik doe als ik ‘s ochtends naar de badkamer loop: mijn gezicht reinigen. Dit doe ik met de Zuiverende Micellaire Reinigingslotion (B02)  van Etat Pur. Ik doe een beetje op een wattenschijfje en reinig mijn huid ermee.

20130805_150013[1]

Vervolgens breng ik maximaal 4 druppels Zink Gluconaat aan op mijn gezicht. Dit doe ik ‘s avonds niet dan gebruik ik in plaats van Zink Gluconaat Salicylzuur (beide zijn van Etat Pur), alleen soms is het Salicylzuur wel te heftig dan skip ik hem. Zie mijn review over zink gluconaat en salicylzuur 300 van Etat Pur.

20130820_155144[1]

Voor ik dan mijn dagcrème aanbreng voel ik altijd even of mijn huid meer droog of vettig is. Als mijn huid normaal is of droog gebruik ik dan Nivea Pure & Natural Hydraterende Dagcrème voor de droge of gevoelige huid. Er zitten onder andere bio argan olie en kamille in. Nu vraag je je misschien af waarom iemand die soms ook last heeft van puistjes een dagcrème durft te gebruiken met olie erin, nou dat komt omdat het natuurlijke argan olie is en ik heb gemerkt dat ik daar wel goed op reageer.

20130826_162128[1]

20130805_153027[1]

Nu moet ik er wel meteen bij zeggen dat ik dit product dus afwissel met de Olievrije Verkwikkende Vloeistof van Etat Pur. Die gebruik ik zodra ik het idee heb dat mijn huid weer iets vettiger wordt. Het klinkt ongelooflijk omslachtig, maar ik heb dus twee producten die ik gebruik als dagcrème. Ik moet hier wel bij zeggen dat ik met name in de winter vooral last heb van een droge huid en dan dus vooral kies voor hydraterende en verzorgende dagcrèmes.

De eerste make-up die deze maand mijn favoriet is geworden is de Photo Finish 18h Liquid Foundation van Catrice (020 Rosy Beige). Hier zit geen olie in en dat is bij foundation voor mij heel prettig, in verband met een eventueel shiny face later op de de dag. Ook beweert deze foundation tot maar liefst 18 uur te blijven zitten, wat natuurlijk ideaal is als je een lange dag hebt. Blijft hij echt zolang zitten? Nou, ja dat heb ik dus nog nooit getest, omdat ik meestal mezelf op een lange dag tussendoor nog wel een keertje af poeder. Maar hij blijft zeker wel vrij lang goed zitten.

20130826_162036[1]

Als poeder gebruik is ook een product van Catrice, namelijk All Matt Plus Shine Control Powder (010 Transparent). Een fijne poeder voor een fijn prijsje!

20130816_154544[1]

Mijn favoriete blush van augustus is de Essence Silky Touch Blush (30 Secret It-girl). Hij is lekker goedkoop, ik vind de kleur goed staan bij mij en daarnaast doe ik er ook nog eens vrij lang mee. (Ik denk zo’n 3 maand tot een half jaar.)

20130826_164548[1]

Voor mijn ogen gebruik ik nu mijn Canadese oogschaduwpalette van de Claire’s daar (Bashful Brown). Dit is een impressie van het palette en de kleuren:

20130826_162008[1] 20130826_162008[1]

20130826_165014[1]

Ik denk dat het wel duidelijk is welke kleuren ik het liefst gebruik. Ik probeer nu meestal een ooglook te maken waar ik ze alle vier bij gebruik, aangezien ik ook de minder populaire kleurtjes op wil maken. En eerlijk gezegd zijn die daardoor ook populair bij mij geworden, want wat een perfecte combinatie voor een ooglook is dit ook! Ben heel blij dat ik dit nu ontdekt heb.

Om mijn blonde wimpers iets meer op te laten vallen gebruik ik de Get Big Lashes! waterproof mascara van de Essence. Ook lekker budget, want ik heb nog wel eens de neiging om spullen kwijt te raken als mijn vriend en ik weer eens logeren bij zijn ouders. Een mascara van rond de dertig euro kwijtraken lijkt me veel erger dan wanneer ik een keer er hier eentje van kwijtraak. En hij doet het ook best goed, dus waarom zou ik dan een duurdere mascara kopen.

20130826_162212[1]

Het laatste product voor mijn gezicht waar ik niet zonder kan is mijn lippenbalsem. Echt ik ben heel erg verslaafd. Ik weet niet hoe dat is gekomen, misschien doordat ik eerst lipgloss verslaafd was? En van sommige lipgloss je lippen iets droger worden? Het is en blijft mij een raadsel, maar als je me op een onbewoond eiland dropt is dat hét beauty product dat ik bij me moet hebben. Ik ben echt superblij dat vriendlief mijn verslaving accepteert, hoewel het dan natuurlijk wel een beetje een naturel balsem moet zijn en niet zo’n gekleurde die dan afgeeft op hem. Op dit moment heb ik de balsem van de Etos, die eigenlijk best goed is en ook heel goedkoop is. (Tja, ik heb er zoveel nodig dat ik duur en goedkoop graag afwissel zodat ik niet continu de hoofdprijs betaal. Ik haal meestal ook gewoon drie lippenbalsems per keer, hoezo addicted?)

20130826_161923[1]

Voor mijn lichaam ben ik op het moment helemaal gek van Rituals. Sinds Jeff me een douchegel (Yogi Flow), scrub (Himalaya Wisdom) en voedende crème (Honey Touch) heeft gegeven, verwen ik mezelf geregeld met een uitgebreide douchesessie met deze producten. Ik kan ze echt aanraden, zo fijn zijn ze. Ik heb ook daadwerkelijk het idee dat mijn huid stukken zachter is geworden sinds ik deze producten gebruik.

20130826_162303[1]

Zo dit waren mijn favoriete beauty producten van de maand augustus.

20130826_161840[1]

Wat zijn jullie favoriete producten van deze maand? En moet ik vaker dit soort artikels maken of is het niet leuk? Laat het weten in de comments!

You may also like

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *