Mijn go-to healthy snacks

Vandaag heb ik een beetje een andere video voor jullie als anders; ik praat namelijk niet over beauty, maar over food. Ik laat jullie mijn go-to healthy snacks zien, die stuk voor stuk weinig tijd of moeite kosten. Kijk je mee?

Wat zijn jouw go-to gezonde snacks?

You may also like

17 reacties

  1. Oh deze inspiratie komt echt als geroepen! Heb laatste tijd echt geen idee mee, en eet meestal mijn standaard healthy snacks. Maar wat afwisseling is natuurlijk ook fijn! De choco mulberries klinken echt heerlijk! Hummus vind ik ook altijd erg lekker en is bijna overal wel bij te combineren.

  2. Haha, leuk! Ik ben zelf ook altijd opzoek naar de nieuwste en gezondste snacks of
    gerechten! Ik ben pas overgegaan naar Kokosolie toevoegen aan gerechten! Aanradertje hoor =)

  3. Leuke video & goede tips 🙂 ! Zelf ben ik ook dol op hummus met rode biet en inderdaad de combinatie van de hummus met komkommer is heerlijk. Sowieso is het gezond wat extra groente (zoals komkommer) te eten als snack of bij je lunch. Het zorgt ervoor dat je eerder vol zit en zonder veel calorieën.

  4. Ik ben ook een grote fan van hummus. Zou het graag een keer zelf maken, maar tot nu toe is het er nog niet van gekomen. Staat in elk geval op mijn to do-lijstje voor 2015 ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *