Mijn huidverzorgingsproducten deel 2: avond

Vandaag laat ik de producten zien die ik ‘s avonds gebruik voor mijn huid. Het is iets meer dan dat ik in de ochtend gebruik en daarom ga ik ietsje sneller door de producten heen. Benieuwd wat ik ‘s avonds gebruik voor mijn huid? Kijk dan snel mee!ย 

Welke huidverzorgingsproducten gebruik jij ‘s avonds?

You may also like

23 reacties

  1. De crรจme van clinque lijkt me erg fijn, ook omdat ik een gevoelige huid heb. Ik gebruik momenteel Lancaster om mijn huid mee te reinigen ideaal voor de gevoelige huid.

  2. Hey deze lippenstift is mooi bij je. Clinique ruikt lekker maar t gaat stuffen op mijn huid en gebruik sinds kort philosophy. Reitalash zou ik ook best willen proberen…als ik rijk was.

  3. Ik zou het ook zo willen doen maar ik krijg gelijk een geรฏrriteerde huid van make-up remover doekjes (het gaat dan echt branden en niets helpt tegen), ik heb van verschillende merken en soorten geprobeerd maar elke keer krijg ik dezelfde resultaat.

  4. ‘s Avonds gebruik ik ook iets meer producten dan ‘s morgens. Voor waterproof mascara heb ik vandaag een goeie tip op de blog staan trouwens ๐Ÿ™‚ Al klinken die watjes van Demakeup ook wel goed.

  5. Wat zie je er mooi en zo gepolijst uit!!! Goede reiniger trouwens van TBS! Ik gebruik ook producten uit dezelfde lijn en die bevallen me wel, maar zal verder blijven zoeken.

  6. stom egenlijk ik gebruik s avond dezelfde producten die ik s ochtends ook gebruik. misschien moet ik daar een keer verandering inbrengen. jou producten lijk me ook erg fijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *