Mijn kerstcadeautjes 2015

Sinds ik een Youtube kanaal heb, laat ik eigenlijk elk jaar mijn kerstcadeautjes zien en ook dit jaar leek mij dit weer leuk om te doen. Ook dit jaar ben ik weer goed verwend en heb ik leuke items gekregen. Ben je benieuwd naar wat ik gekregen heb? Kijk dan snel mee!

Ik heb trouwens ook nog geld gekregen voor kerst, maar dat was ik vergeten te laten zien.

Wat vind jij van mijn kerstcadeautjes? En heb je zelf ook cadeautjes gedaan met kerst?

You may also like

16 reacties

  1. Ik zie het ook niet als opscheppen, ik vind het zeker leuk om te zien. Al heb ik niets gekregen als kerst cadeaus…moet zelf allemaal kopen. 😉 Jimmi choo parfum ziet er schattig uit. Zoet vind ik lekker. Een heleboel Dove producten vind ik ook altijd handig.

  2. wat een mooie laarzen, daar ga je veel plezier aan beleven deze winter…wel knap dat je op zulke hoge hakken makkelijk kan lopen, ik kan dat zelf nooit zo goed…ook de dove producten lijken mij echt fijn…zelf kreeg ik een nieuwe elektrische tandenborstel , ik ben er heel blij mee, want de vorige had ik 2 weekje terug kapot laten vallen op de vloer….

    1. Dank je! Ik denk dat het bij mij ook wel een kwestie is van wat ik gewend ben, op platte schoenen lopen vind ik vaak juist gek haha. Wat een handig cadeau heb je dan gekregen, wel jammer dat je de vorige kapot hebt laten vallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *