Mijn kerstcadeautjes 2016

Het is tijd om te laten zien wat ik dit keer voor kerst heb gekregen. Ik vind het altijd heel leuk om dit ook bij anderen te zien, vandaar dat ik deze video’s zelf ook maak. Ik kan alvast verklappen dat ik dit jaar veel leuks heb gekregen. Kijk je mee naar de video?

Nu ik deze video in plan zie ik trouwens dat ik nog een cadeau ben vergeten te noemen. Ik heb namelijk ook nog een set met wijnglazen gekregen van het zusje van Jeff en haar vriend. Die heb ik alleen al in mijn kast opgeborgen, vandaar dat ik er niet meer aan gedacht heb. Ook hier ben ik blij mee, aangezien ik de afgelopen tijd weer een aantal glazen kapot heb laten vallen en ik vind het wel zo mooi om iedereen die wijn drinkt hetzelfde soort glas te geven als het enigszins kan.

Al met al ben ik dus weer goed verwend met kerst! Ik hoop dat je het leuk vond om te zien wat ik heb gekregen. Stiekem ben ik zelf nu ook wel heel benieuwd naar of jullie ook aan kerstcadeautjes doen? En zo, ja, wat heb je gekregen tijdens de kerstdagen?

You may also like

10 reacties

  1. Mac is een verdient kado dat je aan jezelf kunt geven. 😉 Geld vind ik handig, omdat je kunt alles zelf uitzoeken wat je wil hebben. Wat veel leuke boeken dat je krijgt.

  2. Wat ben je verwend hihi!! Ik heb niet mega veel gekregen maar wel allemaal dingen die ik kon gebruiken en daar ben ik als ‘meisje met poging tot minimalisme’ heel blij mee 😉

  3. Wat leuk allemaal boeken. Kun je weer lekker vooruit;)Ik heb zelf eigenlijk niet zoveel gekregen, maar dat komt doordat mijn familie het niet viert. (andere religie) Wel hele leuke schoenen gekregen van de boyfriend hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *