Mijn MAC Blushes

Al een hele tijd ben ik gek op de blushes van MAC. Niet zo gek dan ook dat ik er inmiddels aardig wat heb weten te verzamelen. Het leek mij leuk om deze aan je te laten zien door middel van een video. Kijk je maar naar mijn MAC Blushes?

Even voorafgaand aan deze video wil ik wat toelichten over de mededeling waar deze video mee begint. Ik ga namelijk de video’s op vrijdag op Youtube (en zaterdag op de blog) als “extra video’s” benoemen en upload dus niet per se elke week op die dag. Dit kan in de praktijk betekenen dat er bijna elke week een extra video is, maar dit kan ook inhouden dat er af en toe een keer alleen op dinsdag op Youtube (en op woensdag op mijn blog) een video online komt. Dit vanwege mijn scriptie. Nu heb ik nog niet eens besloten om het rustiger aan te doen, omdat het zo druk is, maar ik merk gewoon dat ik qua tijd soms niet uitkom. Zo moest ik afgelopen week eigenlijk vijf video’s opnemen, omdat ik wanneer deze video online komt, ik een week niet tot weinig kan filmen vanwege de nachtdienst van Jeff. Ik kan hem dan moeilijk vroeg uit bed trappen omdat ik graag wil filmen. Nu is het wel steeds langer licht, dus wie weet lukt het nog wel, maar ik kan niks beloven en daarom leek het mij verstandig om de vrijdag/zaterdag video als extra te houden voor nu. Hopelijk kan ik heel vaak wel die extra video uploaden! Veel plezier met het kijken van de onderstaande video!

Genoemde producten:

 •  MAC Sweet Sentiment Blush (LE)
 • MAC Spring Flock Blush (LE)
 • MAC  What I Fancy Blush (LE)
 • MAC Springsheen Blush
 • MAC Lovecloud Blush
 • MAC Melba Blush

Heb jij nog MAC Blush aanraders voor mij die ik zeker toe moet voegen aan mijn collectie?

You may also like

18 reacties

 1. Echt al een behoorlijke uitgebreide collectie. Ik heb er zelf ‘maar’ 2 met een matte finish waar ik erg tevreden over ben. Ik zou graag nog wel een MSF blush met glans willen hebben, dat lijkt me een handig 2 in 1 product.

 2. Je hebt er wel zin om video te maken en hard te werken. Rekening houden met Jeff slaapuren is verstandig om te doen. 😉 Je hebt een hele hoop collectie van MAC blush. De kleur die je laat zien is echt mooi.

 3. Wauw! Ik heb nog geen één blush van MAC, dus in mijn ogen heb je er echt veel. Super mooi allemaal, vooral Springsheen vond ik het mooist. Ik ga zeker nog een keer een blush bij MAC kopen!

  -x- Sabrina

 4. Melba is mijn eerste (en enige) mac blush haha. Als ik deze een tijdje niet heb gebruikt vergis ik me altijd hoe goed deze gepigmenteerd is. Vrijdag komt my boyfriend does my makeup online en daar gebruikte hij deze ook, ging niet heel goed hahah. Ik wil nu ook wel meer blushes..

 5. Wat een prachtige collectie, ik ben wel een beetje jaloers! Mijn eerste en ook enige mac blush is Springsheen. De beste blushes ever als je het mij vraagt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *