Mijn nieuwe (buitenlandse) Youtube ontdekkingen

Ik kijk graag naar Youtube video’s en ik ontdek regelmatig nieuwe kanalen. Dit zijn meestal Engelstalige kanalen die vooral over beauty gaan. Sommigen zijn nog vrij klein (zeker voor Engelstalige begrippen), dus misschien ken je die nog niet! Kijk je mee?

Beauty With Emily Fox


Emily komt uit het Franse gedeelte van Canada en dat hoor je ook terug in haar accent, maar het is niet storend; het heeft eigenlijk wel iets schattigs. Ik vind vooral haar swatch video’s heel erg leuk, zo heeft ze vooral een heleboel lip swatch video’s, waarin je vaak al (bijna) een hele collectie terugziet. Door haar heb onder andere de NYX Butter Glosses ontdekt.

GlamourZen

Zen is nog een vrij kleine Youtuber, waar ik bij toeval terecht kwam omdat ik reviews zocht van de Tarte kerstcollectie en uiteindelijk resulteerde dat erin dat ik mij abonneerde op haar kanaal. Behalve reviews vind je ook swatches, first impressions en tutorials op haar kanaal. Haar video’s zijn duidelijk en ze heeft een hele eigen stijl. Wat ik stiekem ook leuk vind is dat ze ook van gamen houdt.

Mirrorsandhaze

Ook  Jessica van Mirrorsandhaze is nog niet zo heel groot, maar ze heeft wel een heel leuk kanaal. Ik kwam op haar kanaal terecht door de bovenstaande video en ze heeft vooral veel lip swatch video’s van liquid lipsticks online staan. Daarnaast heeft ze ook tutorials en één van haar meest handige video’s vind ik misschien nog wel haar “Everything You Need to Know About Liquid Lipsticks” video waarin ze allemaal handige tips en tricks deelt.

Tati

De vierde en laatste Youtuber die ik echt moet noemen in dit artikel is Tati. Haar kanaal is al wel groot (ze heeft pas de 1 miljoen abonnees gehaald) en ik was al een tijdje geabonneerd, maar de laatste paar maand heb ik haar kanaal echt herontdekt. Tati doet eigenlijk alles beauty, maar wat ik misschien nog wel het leukst vind is dat ze je echt een dag meeneemt terwijl ze een product test én dan vooral als het eigenlijk veel te dure producten zijn. Zo heeft ze al foundation van $200,- gereviewed, lipsticks van $90,- en nog veel meer. Nu behandelt ze ook regelmatig drogisterij en budgetmerken, maar zelf vind ik de high-end reviews het leukst.

En dit waren mijn nieuwe (buitenlandse) Youtube ontdekkingen alweer! Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Laat zeker ook jouw aanraders weten, want het is altijd leuk om nieuwe kanalen te ontdekken.

Ik wens je alvast een hele fijne jaarwisseling!

Wat zijn jouw nieuwe Youtube ontdekkingen?

You may also like

19 reacties

  1. Tata heb ik sinds kort leren kennen (ik hou normaal niet van filmpjes dus ik ken amper youtubers) en ik ben echt fan van haar. Ze is grappig en toch heel erg handig.

  2. zelf kijk ik niet echt veel you tube kanalen…meestal wel van nail arts of over een specifiek product…want soms vind ik de video’s zo lang duren, dan denk ik tja 14 minuten, ik weet dat het mij vaak niet zo lang kan boeien…kortere videos vind ik wel veel leuk om te kijken…deze youtubers ken ik echt geen van allen, fijne jaarswisseling

    1. Aah, ja ik moet zeggen dat ik er ook net zin in moet hebben om lange video’s te kijken, maar vaak heb ik er wel zin in 🙂 Dank je wel, jij ook!

  3. Tati die volg ik ook. Ik vind zij er leuk verzorgd en normaal sympathiek. Niet super overdreven als sommige bloggers. Ik ga Emily kijken.  Bedankt. Ik kijk graag na High End als budget, omdat ik na het kijken er hebberig van wordt. Al is het erg leuk en tof met High End vind ik toch dat het meestal best veel geld kost. Fijne jaarwisseling Kirsty! En tot volgend jaar.

    1. Ja Tati is inderdaad niet te overdreven, daarom vind ik haar ook fijn om naar te kijken 🙂 Dank je wel, jij ook een fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!

  4. Van Emily Fox heb ik eens de mac swatches gezien, ik vind haar erg leuk! Ken er veel nog niet, maar ik denk dat ik Tati eens ga volgen! Ik wens je alvast een fijne jaarwisseling en een top 2016!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *