Mijn Sleek Paletten Deel 1: Storm, Vintage Romance & Bad Girl

Aangezien ik inmiddels al zes Sleek Paletten verzameld, leek het mij leuk om een keer een video daarover te maken. Na het opnemen van deze video ontdekte ik echter dat deze langer was geworden dan verwacht, dus heb ik hem in twee delen opgesplitst. Vandaag is het tijd voor deel één!

Heb jij zelf ook een Sleek palette(n)?

You may also like

32 reacties

  1. Leuke video, je bent ook zo lekker enthousiast. Ik heb geloof ik 4 Sleek palettes, maar gebruik ze echt veel te weinig. Dus heb ik ze allevier vorig jaar naar mijn dagelijkse make up bakje verplaatst, dat helpt wel iets.

  2. Ik heb op dit moment nog maar 1 palette van Sleek. Shame on me. Ik heb de oh so special en bevalt me onwijs goed! Jij hebt ook al een mooie verzameling.

  3. Leuke video! Ik heb zelf 8 sleek palettes en gebruik ze tegenwoordig minder vaak omdat ik vind dat ze sneller creasen bij mij, vooral de shimmers! Wel jammer, want het zijn wel mooie kleuren :/
    x

  4. Wat een mooie palettes allemaal! Zelf heb ik nog geen producten van Sleek, maar wil zeker wel eens een keer naar een palette gaan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *