Mijn Too Faced Paletten

Als je mij al een tijdje volgt, is het je vast niet ontgaan dat ik gek ben op de paletten van Too Faced. Inmiddels heb ik er zes en daarom leek mij dit een mooi moment om mijn Too Faced Paletten te laten zien in een video. Pak er een lekkere kop thee bij en enjoy!

Heb jij al paletten van Too Faced? Zo, ja, wat is jouw favoriet?

You may also like

21 reacties

  1. Hele leuke video! Ik heb zelf twee Too afscheid palette waarvan ik het Naturell Eye palette dagelijks gebruik! Ik twijfel ook steeds meer of ik het chocolade bar palette wel of niet moet aanschaffen want hij is zo mooi!
    XOXO esmee

  2. Wat leuk ik ben zeker op zoek naar een Too Faced palet ik vind de verpakking altijd aantrekkelijk. Klinkt raar, maar is wel zo. De derde palet dat je laat zien vind ik mooi al zeg je dat je alleen in zomer gebruikt. Jammer dat het misschien niet meer verkrijgbaar is. En sweet chocolade bar dat wil ik graag hebben. Bedankt voor jouw video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *