Mijn verjaardagscadeautjes 2014

Hoi! Vandaag heb ik voor jullie een filmpje waarin ik mijn verjaardagscadeautjes laat zien. Ik ben echt heel erg verwend! Benieuwd wat ik allemaal gekregen heb? Kijk dan snel mee! 

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien wat ik heb gekregen voor mijn verjaardag. Behalve iedereen die op mijn verjaardag is geweest en iedereen die mij cadeautjes heeft gegeven, wil ik ook graag jullie bedanken voor al jullie lieve felicitaties!

Wat vind jij het leukste dat ik heb gekregen?

You may also like

29 reacties

  1. Aaaah wat ben je goed verwend op je verjaardag! Zoooo lief dat je van je vriend je eerste MAC lipstick hebt gehad! Chatterbox was ook mijn eerste MAC lipstick hihi. Ik ben erg benieuwd naar de reviews van al je mooie beauty cadeautjes!

  2. Die scrub is echt heel leuk! Heb de mini versie ervan, hij ruikt heerlijk! Voor de rest heb je ook fijne cadeautjes gekregen! (die mac lippenstift <3)

  3. Wat een super leuke cadeaus heb je gekregen, vooral super lief van je vriend dat je van hem je eerste mac lipstick hebt gekregen. Veel plezier ermee x

  4. Zo schattig dat je vriend je je eerste MAC-lipstick heeft gegeven voor je verjaardag. Da’s een blijvertje (de lipstick Ên de vriend haha)!

  5. he he, eindelijk kan ik dit filmpje zien 😀 de lippenstift had ik natuurlijk al iets over gezegd. Chatterbox is echt top!!! Ook ben ik benieuwd naar je andere lipproducten xD die van de frisdrank vind ik wel grappig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *