Mijn verjaardagscadeautjes 2016

Afgelopen zaterdag was ik jarig en al het weekend ervoor vierde ik het voor familie. Voor vrienden heb ik het nog niet gevierd, maar vanwege mijn scriptie duurt dat ook nog wel even, dus heb ik besloten om jullie mijn verjaardagscadeautjes nu al vast te laten zien.

Eigenlijk laat ik elk jaar mijn verjaardagscadeautjes wel zien en ik vind dit zelf ook erg leuk om bij een ander te zien. Het is ook zeker niet bedoeld om mee op te scheppen. Wel ben ik supergoed verwend en ben ik dankbaar dat ik zoveel moois heb mogen krijgen. Dat voelt wel echt als iets bijzonders.

Sorry trouwens voor de belichting die niet zo perfect is als anders in deze video! Ik meende de nogal flikkerende zon buiten te hebben gesloten, maar dat is dus niet helemaal gelukt, vandaar het licht op de muur en af en toe vind ik de belichting naar mijn smaak ook wat te donker. Ik had de video wel opnieuw op willen nemen, maar ik had toen ik dit zag al een aantal van mijn cadeautjes gebruikt, dus dat kon niet meer. Hopelijk valt het mee en is het iets dat je vooral bij jezelf erg opvalt. Veel plezier met kijken in ieder geval!

Toen ik deze video al had opgenomen kwam Jeff trouwens ook nog met een ander cadeau: de Hearthstone pre-order packs met 50 nieuwe packs met kaarten, echt lief!

Wat vind jij van mijn verjaardagscadeautjes?

You may also like

21 reacties

 1. Dat flikkeren valt best mee hoor, stoort me niet! Wat ben je lekker verwend voor je verjaardag! ”Enjoy the simple things in life” is een mooie leuze om aan herinnerd te worden telkens wanneer je het leest. Mooi setje van Rituals ook, die geurlijn is ook mijn favoriet. Ik heb hier trouwens zooooooooooooooveel leuke Nintendo DS spelletjes gevonden in Japan! Het aanbod is hier echt gigantisch!

  1. Gelukkig maar! Ja dat vind ik ook wel een hele mooie tekst 🙂 Oehh dat klinkt goed, volgens mij moeten mijn vriend en ik ook echt naar Japan haha!īģŋ

 2. Nog gefelicitaart Kirsty 😀 Goed dat je het online hebt gezet, ik heb er geen last van. Wat een mooie spulletjes. Op die Tefal spulletjes ben ik wel wat jaloers hihi ik ben ook toe aan mooie pannen 🙂

  1. Dank je wel! Misschien kun je de aanbiedingen bij de Blokker in de gaten houden, volgens mij hebben ze daar ook regelmatig Tefal pannen 🙂

 3. Ik vind de look in deze video echt lief en naturel. Het valt echt op mijn smaak. Hele hoop verwennerij heb jij gekregen zeg. Wat van dat je favoriete geurlijn van Rituals heb gekregen. Geniet ervan! En blij met je nieuwe pannen is niks mis mee 😉

 4. Nogmaals gefeliciteerd!! Ik vond het super leuk om te zien! Ik wil ook altijd het liefst al mij cadeautjes aan iedereen laten zien, dus ik snap je helemaal! Ook heel fijn dat je cadeaubonnen hebt gekregen. Dit vraag ik ook heel vaak, dat komt inderdaad altijd goed van pas!

 5. Ah wat een mooie oorbellen! Ik kan daar toch ook wel wat beter tegen dan Primark oorbellen. De giftset van Rituals is echt super mooi en ook de pannenset ziet er goed uit!

 6. Wauw wat heb je een leuke dingen gekregen! :0 En die 3DS lijkt mij ook echt heel leuk om te hebben want vroeger had ik ook zo’n ding. Nog gefeliciteerd trouwens

 7. Je hebt mooie cadeaus hebt gekregen en ik vind zo mooi om te zien hoe dankbaar je bent. Gaaf zo een Nintendo! Heel veel plezier ermee en dit gaat vast en zeker wel lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *