Mijn Wet ‘n Wild oogschaduws

De laatste tijd kijk ik regelmatig tussen de producten in mijn stash en op die manier ontdek ik geregeld dat ik eigenlijk best veel heb van een bepaald merk. Zo ook van Wet ‘n Wild. Het leek mij leuk om mijn oogschaduws van dit merk te laten zien! Kijk je mee?

Heb jij ook oogschaduw van Wet ‘n Wild?

You may also like

12 reacties

    1. Je zou het online kunnen bestellen, bijvoorbeeld The Makeup Spot of Boozyshop verkopen ook Wet ‘n Wild en ik zie ook wel eens wat bij Big Bazar liggen, mocht je het liever in een fysieke winkel kopen 🙂

  1. Wat een leuke palettes zijn dit,zelf heb ik geen producten van Wet ‘n Wild…de kleurtjes sprken mij wel heel erg aan, leuk om deze video te kijken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *