Milani Baked Blush Dolce Pink

Eerder testte ik al Luminoso van Milani en die beviel mij zo goed, dat ik besloot om ook de Milani Baked Blush Dolce Pink te bestellen. Dolce Pink is zoals de naam al doet vermoeden een roze blush en dat ligt mij toch nét iets meer voor elke dag dan de warme Luminoso.

De verpakking is net als bij Luminoso goudkleurig en dat ziet er best mooi en chic uit. Nu is de verpakking alleen niet van echt goud, maar gewoon van plastic gemaakt en is de verpakking aardig dik. Dat laatste is iets minder handig qua ruimte, maar ik heb er persoonlijk niet heel veel problemen mee.

Milani Baked Blush Dolce Pink

De kleur van de blush ziet er minder fel uit dan op de site van Boozyshop (waar ik hem bestelde), maar dat kwam gelukkig niet als een schok voor mij; ik had van tevoren namelijk al genoeg reviews opgezocht om een beeld van Dolce Pink te krijgen.

Milani Baked Blush Dolce Pink open

Milani Baked Blush Dolce Pink bevat net als Luminoso een extra laag.

Milani Baked Blush Dolce Pink extra layer

Hier vind je een kwastje en een spiegeltje.

Milani Baked Blush Dolce Pink mirror

Zelf gebruik ik het kwastje niet, omdat ik fijnere kwasten heb, maar als je geen kwasten hebt (of niks bij je hebt op dat moment) is het wel  handig.

Milani Baked Blush Dolce Pink swatch

Hierboven zie je een swatch van Dolce Pink. De kleur is prima gepigmenteerd, maar niet té en is vooral heel shimmery. De shimmers zijn zilver en goud, zo mooi! Ik viel als een blok voor Dolce Pink zodra ik hem swatchte. Dit is het soort blush waar je geen highlighter meer bij hoeft te dragen en dat doe ik dan ook maar niet om het geheel niet té veel glans te geven.

Milani Baked Blush Dolce Pink closeup

De glans van de blush vastleggen op camera terwijl ik hem draag ging niet zo makkelijk, maar hij is er wel degelijk.

Milani Baked Blush Dolce Pink fullface

Hier zie je de glans misschien iets beter. In ieder geval vind ik Dolce Pink een prachtige blush, daar kan ik heel kort over zijn. De kleur is echt mijn kleur en de shimmers vind ik prachtig. Aan de ene kant vind ik het jammer dat ik hierbij geen highlighter meer nodig heb, maar voor op reis is dat juist heel handig. Daarnaast bespaard het ook weer tijd als je in de ochtend haast hebt, dus eigenlijk zijn er meer voor dan nadelen.

Milani Baked Blush Dolce Pink is voor €10,99 te koop bij Boozyshop. Dat vind ik een prima prijs voor zo’n mooi product. Het is niet superbudget, maar ook niet meteen superduur.

Wat vind jij van Milani Baked Blush Dolce Pink?

You may also like

35 reacties

  1. Ik heb eerlijk gezegd nog helemaal geen ervaring met dit merk. Als ik reviews tegen kom ziet het er allemaal leuk uit, deze blush vind ik dan ook erg mooi! De prijs is trouwens ook wel aangenaam.

  2. Dit is een soort blush waar je geen highlighter meer bij hoeft te dragen, omdat er al genoeg glans in zit. Het ziet er goed uit die blush. Dat de blush tijd van opmaken kan schelen is best handig.

  3. Ik ben geen blush-drager en ervaring ermee heb ik dus ook niet. Ik vind dit kleurtje bij je wel leuk staan maar ook dat de shimmers subtiel is vind ik mooi.

  4. Deze blush is ook erg mooi van Milani! Urban decay komt in februari uit met een blush palette in samenwerking met Gwen stefani, moest gelijk aan jou denken omdat je in een blush-periode zit haha!

  5. hee verrassing, ik wist heelmaal niet dat er een kwastje onderin zit. moet ik maar gauw even gaan bekijken bij mijn Milani blush! deze kleur is erg mooi trouwens!

  6. Ik vind dit een prachtige blush, mij zal deze niet staan maar jij het goed hebben. Ik begin dit merk te leren kennen hier op jouw blog 😉 leuk!

  7. wat een prachtige tint blush is dit en ook de verpakking lijkt mij zo handig…Ik ken het merk wel van naam, en heb er zelf ook een nagellak van, maar ik moet bekennen ik heb dei nog niet getest ( shame on me, denk ik zo ondertussen als ik dit lees )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *