Milani Baked Blush Luminoso

Al een hele tijd zat ik te twijfelen of ik Luminoso, dé gehypte blush van Milani, niet eens moest gaan bestellen. Inmiddels heb ik dit gedaan en heb ik hem uitvoerig voor je getest. Is de Milani Baked Blush Luminoso de hype waard of valt hij toch wat tegen? Het antwoord op deze vraag zal ik je vandaag vertellen!

 Laat ik beginnen met de reden van mijn twijfel bij het bestellen van Luminoso. Of eigenlijk zijn het er twee. Ten eerste vroeg ik mij af of Luminoso niet te warm voor mij zou zijn en ten tweede had ik gezien dat de verpakking vrij bulky was, wat ik ook niet zo positief vond. Toch ging ik, mede doordat ik de laatste tijd wat meer met warme blushes aan het experimenteren ben, overstag.

Milani Baked Blush Luminoso

De verpakking vind ik nu eigenlijk best mooi. Zo op het oog lijkt het een vrij luxe verpakking, maar zo voelt het niet echt aan. Wel is de verpakking stevig. Ik heb wel een paar puntjes van kritiek op de verpakking. Ik vind het namelijk toch vrij bulky en de verpakking is niet perfect recht van boven zoals je kunt zien. Deze blush is daarom niet handig om mee te stapelen. Ook zie je wat poeder in het doorzichtige deel van de deksel; dit komt doordat de blush eigenlijk te bol is voor de verpakking. Gelukkig is het maar een klein beetje poeder, maar toch.

Milani Baked Blush Luminoso open

Aanschouw hier de reden dat de blush zo’n dikke verpakking heeft; er zit nog een extra laag onder de blush!

Milani Baked Blush Luminoso extra layer

In de onderste laag vind je een spiegeltje en een kwastje om de blush mee aan te brengen.

Milani Baked Blush Luminoso brush

Ik vind het leuk bedacht dat ze er een kwastje bij hebben gedaan, maar heel eerlijk? Ik gebruik toch het liefst mijn eigen kwasten. Kwalitatief is deze kwast toch minder dan mijn eigen kwasten, maar als je zelf nog geen kwasten hebt, is het zeker te doen om deze kwast te gebruiken. Gebruik hem alleen wel een beetje voorzichtig, zodat je niet teveel aanbrengt.

Milani Baked Blush Luminoso open packaging

Hier zie je Luminoso geopend. De kleur vind ik wel erg mooi. Het is een zachte perzikkleur. Er zijn geluiden dat Luminoso een dupe voor NARS Orgasm is en hoewel ik Orgasm zelf niet heb, zie ik de vergelijking ook niet, omdat Orgasm volgens mij toch een stukje rozer is en meer shimmers heeft.

Milani Baked Blush Luminoso swatch

Op de swatch kun je zien dat Luminoso erg gepigmenteerd is. Hij deed mij meteen denken aan mijn MAC Melba Blush en ter vergelijking heb ik hieronder een collage gemaakt met de swatches van beide blushes.

Milani Luminoso vs MAC Melba

Zoals je kunt zien lijken ze inderdaad wel op elkaar! Voor een make-upjunkie als mij zit hier nog zeker wel genoeg verschil in om ze allebei te willen hebben, maar toch moet ik toegeven dat ze wel erg veel op elkaar lijken. Als je de MAC blushes te duur vind, is Luminoso dus misschien wel wat voor jou!

Milani Baked Blush Luminoso look

Milani Baked Blush Luminoso is in gebruik eigenlijk wel heel prettig. Met mijn lichte huid moet ik wel opletten dat ik niet teveel aanbreng, aangezien het een erg gepigmenteerde blush is, maar zelfs als je iets teveel aanbrengt, valt dit gelukkig heel goed weg te blenden.

Milani Baked Blush Luminoso fullface

De blush blijft bij mij de gehele dag aanwezig op mijn wangen, maar ik moet zeggen dat ik eigenlijk nooit problemen heb met de houdbaarheid van blush. Luminoso geeft mijn gezicht een zachte, warme gloed, wat het een blush maakt die heel geschikt is om bij warme ooglooks te dragen.

Of hij de hype naar mijn idee waard is? Op zich wel. Hij is mooi, kwalitatief goed en zal bij veel mensen mooi staan. Ik denk dat dat wel voorwaarden zijn om een gehypte blush te worden. De verpakking vind ik alleen wat minder praktisch, hoewel die er op het oog toch best mooi uitziet met het gouden randje.

Milani Baked Blush Luminoso kost €10,99 en is onder andere te koop bij Boozyshop. Let wel op: hij is regelmatig uitverkocht, omdat hij zo populair is!

Wat vind jij van Milani Baked Blush Luminoso?

You may also like

15 reacties

  1. Tjonge deze blush ziet er supermooi uit..ik was best erg nieuwsgierig naar de blushes van dit merk, leuk om dit artikel te lezen…Ik ben erg onder de indruk van het pigment…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *