Milani Powder Blush Tea Rose

Milani is een merk waarvan ik nog niet eerder een product geprobeerd had, maar doordat ik er de laatste tijd steeds meer over hoor, werd ik toch nieuwsgierig en besloot ik dat ik een product uit wilde proberen. Uiteindelijk koos ik voor een prachtige blush met een roos-patroontje erin. Kijk je mee naar mijn review?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst wel even twijfelde of ik de Milani Powder Blush écht wilde kopen, aangezien ik het merk niet kende, maar wél wist dat de prijzen hier in Nederland een stuk hoger liggen dan in de V.S. Daar kost de blush die ik heb gekozen $7,99 en hier betaalde ik €13,50 voor de blush. Een belachelijk groot prijsverschil, dus als je weet dat je van de zomer nog op vakantie gaat naar Amerika, zou ik nog even wachten met het aanschaffen van je Milani goodies.

Milani Powder Blush Tea Rose

De verpakking vind ik wel erg mooi. Het ziet er duurder uit dan wat je er in de V.S. voor betaald, laat ik het zo zeggen. Voor wat wij er hier voor betalen vind ik dat de verpakking er ook wel mooi uit mag zien. Het goud oogt chic en de roos die in de blush gedrukt staat haalde mij uiteindelijk over om hem toch maar te bestellen. Zo mooi!

Milani Powder Blush Tea Rose label

Op de achterkant van de blush staat de naam, Tea Rose en de ingrediënten. Ook zie ik dat er een gigantische hoeveelheid blush in de pan zit, maar liefst 17 gram!

Milani Powder Blush Tea Rose open

Geopend ziet de blush er haast nog mooier uit. Ik blijf fan van het patroontje. De kleur van Tea Rose spreekt mij ook erg aan. Het is echt een dusty pink, niet te fel, maar wel mooi roze.

Milani Powder Blush Tea Rose closer

Ik weet niet of jullie mij voor gek gaan verklaren, maar ik ruik eigenlijk altijd aan mijn producten. (Zeker met het Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar Palette is dat gewoon nodig, omdat die ook echt naar cacao ruikt!) Ik vind de Milani Powder Blush Tea Rose niet zo lekker ruiken als ik eerlijk ben. Ik vind dat de geur een tikje goedkoop is. Gelukkig ruik je daar niks van als je het product aanbrengt, je moet er echt met je neus bovenop zitten.

Milani Powder Blush Tea Rose swatch

Tijd voor een swatch! Tea Rose is goed gepigmenteerd, maar wel een beetje poederig. Tijdens het aanbrengen van de blush had ik hier echter geen last van. Het aanbrengen gaat erg prettig en blenden gaat ook prima.

Milani Powder Blush Tea Rose applied

Hier zie je blush op mijn wangen. Ik vind de kleur echt heel mooi en het effect is zichtbaar maar toch nog redelijk subtiel.

Milani Powder Blush Tea Rose fullface

En hier nog een even een foto van de voorkant. Ja, ik ben wel erg tevreden! Tea Rose blijft de hele dag mooi zitten en de kleur vind ik erg mooi. Het patroontje dat in de blush gedrukt staat vind ik prachtig en tja, op de geur en de Nederlandse prijs na heb ik geen nadelen ontdekt aan dit product die ik echt als nadelen ervaar.

De Milani Powder Blush Tea Rose is voor €13,50 te verkrijgen bij Boozyshop. Dat is helaas een stuk duurder dan de prijs van de blush in de V.S., maar desondanks vind ik het product wel zijn prijs waard.

Wat vind jij van de Milani Powder Blush Tea Rose? Kende jij Milani al?

You may also like

28 reacties

  1. Ik vind de blush er ontzettend leuk uitzien. Ik twijfel nog of ik hem wil aanschaffen, ik ben momenteel mijn makeup stash aan het opruimen en heb veel weggedaan. Ik moet zeggen dat ik het kleurtje wel heel erg leuk vind.

  2. Prachtige blush! En het prijzenverschil is precies de reden dat ik nog niets in Nederland van Milani heb besteld. Ik wil heel graag wat lipsticks, maar het verschil in prijzen is inderdaad zo veel dat ik het niet leuk meer vind. De blush die ik nog graag zou willen is luminoso, ook wel bekend van Nikki tutorials, die lijkt me echt zo mooi! Deze ziet er overigens ook prachtig uit, het patroon is ook zo leuk<3

  3. Milani is een merk dat ik al zo lang eens wil proberen, maar om de één of andere reden nog nooit heb geprobeerd (klinkt raar :p). Maar de blush ziet er zo mooi uit! Erg look met dat roos patroontje en wauw wat een mooie kleur vind ik deze hebben!

  4. Ik had nog nooiy van het merk gehoord maar wat ziet het er leuk uit zeg. In het doosje nog echt een super leuk vormpj en de kleur staat je echt heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *