Mini shoplog Hema, Kruidvat en De Tuinen

Vandaag is het weer tijd voor een mini shoplog. Ik heb al een tijdje geen shoplog video’s opgenomen en vond het wel weer een keer tijd worden daarvoor. Ik heb de laatste alleen niet meer zoveel geshopt, dus vandaar dat het een mini shoplog is geworden. Kijk je mee? 

Ik hoop dat je het ondanks het feit dat ik niet superveel heb gekocht, je dit toch een leuke shoplog vond om te zien!

Heb jij de laatste nog veel geshopt of koop je net als mij niet superveel op het moment?

You may also like

30 reacties

  1. Was leuk! Ik wist niet dat je ook een youtube kanaal had. Heb me geabonneerd net! De spulletjes van de Hema heb ik ook allemaal zien liggen. Zulke leuke kleurtjes en spulletjes!

  2. Leuke aankopen! De hema heeft zo veel leuke school en werk spulletjes, super leuk! Ik vind jou engels trouwens echt leuk om te horen, je praat echt exact engels (met het accent) zoals de engelsen ook praten, leuk om te horen, maar vooral ook heel knap dat je dat kunt! Liefs, x

    1. Dank je wel! 😀 Ik studeer Engels (de Britse variant), dus ik denk dat het daardoor komt! Ik probeer altijd wel wat meer Amerikaans te praten maar dat gaat best lastig als je het anders gewend bent!

  3. De Hema is de laatste jaren zo ontzettend leuk geworden qua schoolspullen dat is het haast jammer vind dat ik niet meer op school zit. Leuke video meis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *