Mini Shoplog Mei 2014

Vandaag is het weer tijd voor een video, ik heb namelijk weer een mini shoplog voor jullie. Ik heb tussen ongeveer halverwege en eind mei een aantal dingetjes gekocht die ik graag aan jullie wil laten zien. Het zijn allemaal beauty aankoopjes. Benieuwd geworden? Kijk dan snel mee!

Ik heb mijn shoplog maar weer mini shoplog genoemd omdat ik niet superveel gekocht heb. Het leek me leuk om de video dit keer als extra video op de woensdag online te zetten, ik hoop dat jullie dat leuk vinden! Sowieso begin ik het maken van video’s steeds leuker te vinden, dus ik wil wanneer ik tijd heb wel vaker twee video’s in plaats van één video in de week gaan plaatsen.  Laat me weten wat je van dit idee vind en of je het zelf ook een leuk idee lijkt! Ik kan zelf natuurlijk wel heel enthousiast worden hiervan, maar misschien vind jij dit als bezoeker wel helemaal geen leuk idee. Voor de komende paar weken verwacht ik nog niet dat ik elke week de tijd heb om twee video’s te maken, maar als ik straks lekker vakantie heb zou ik er wel meer kunnen maken. Ik zit ook te twijfelen of ik geen tutorials zou gaan maken, alleen heeft mijn camera geen klapschermpje en dat maakt het volgens mij wel erg lastig om dit te doen. Als je nog leuke andere ideeën hebt voor filmpjes, laat het me trouwens dan ook gewoon weten! Ik vind het erg belangrijk om rekening te houden met wat mijn bezoekers leuk vinden.

Oké, genoeg gekletst, laten we overgaan op de orde van de dag: de mini-shoplog! Ik heb onder andere aankoopjes van MAC, the Body Shop en Wet ‘n Wild. Veel kijkplezier!

Wat vind jij van mijn mini shoplog? Wat vind je het leukste dat ik heb gekocht?

You may also like

36 reacties

 1. Wat heb je een mooie MAC lipstick gekocht Kir! De kleur is inderdaad erg mooi voor elke dag. Ik wil ook nog graag zo’n lipstick proberen. Fijn dat je huid goed reageert op de Cleanser van TBS, mijn huid wordt ook blij van de producten van TBS :D!

 2. Leuke shoplog! Mooie spullen heb je gekocht 🙂 De MAC lipstick in Syrup zou ik ook nog wel eens willen proberen. Een mooie kleur die altijd wel kan 🙂

 3. Ik zag hem gisteren al op YouTube, hihi. Je hebt niet veel, maar wel mooie aankoopjes! Die MAC lipstick is heel erg mooi <3. De concealer van Maybelline heb ik een paar jaar geleden eens gehad en ik vond hem superfijn. Ik ga die zeker halen bij de Big Bazar!

 4. Ik ben benieuwd of die BB cream van TBS wel zou werken voor mij. Ik heb een vette huid, maar soms toch ook droge plekjes, dus misschien kan ik ‘m dan net zoals jij niet te vaak dragen…

 5. Wat heb je leuke dingen gekocht Kirsty!
  Ik ben ook dol op MAC lipsticks ondertussen, al heb ik er nog maar twee! Ik heb Lickable & Milan Mode! 🙂

 6. Wat een leuke aankopen! Ik ben heel benieuwd hoe de mac lipstick je gaat staan! En wat fijn dat je het verteld van de BB cream van TBS, ik twijfelde om hem aan te schaffen, maar heb net als jou ook een gemengde huid waarbij de wangen wat gevoelig zijn. Dat gaat hem dus niet worden. Leuk filmpje weer! 🙂

 7. Wat een leuke producten heb je gekocht, zeg! Haha, ik vond het nog best veel 🙂 . Vooral het paletteje van Wet ‘n Wild ziet er erg leuk uit!

  Xjes Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *