Mini-vlog en sfeerimpressie Beautygloss Party 2015

Afgelopen vrijdag ging ik samen met Rachel, Rosanne, Sharon en Mariëlle naar de Beautygloss Party. Omdat het mij leuk leek om jullie een indruk te geven van hoe het was heb ik zowel gevlogd als foto’s gemaakt. Kijk je mee?

Ik was nog niet eerder naar de Beautygloss Party geweest en wist dus niet wat ik moest verwachten. Natuurlijk had ik er al wel het een en ander of gehoord, maar het is toch anders als je zelf gaat. Van tevoren was ik wel een beetje bang dat we erg lang in de rij zouden moeten staan, maar achteraf viel dat gelukkig mee. Ik zal je zo eerst een aantal foto’s van de party laten zien en daarna volgt de mini-vlog (hij is niet erg lang, vandaar dat ik hem mini noem).

Beautygloss party 2015

Aan het begin van de avond was het nog vrij rustig, maar daar kwam snel verandering in.

Beautygloss Party 2015 1

Beautygloss Party 2015 2

Er waren leuke stands, verdeeld over drie zalen. Het enige wat mij wel een beetje tegenviel was de grootte van de stands en de hoeveelheid producten. Zeker bij bekende merken had ik van tevoren stiekem toch al wel een idee van wat ik precies wilde hebben en die waren er helaas niet allemaal. Nu snap ik wel dat je niet een geheel assortiment in een kleine ruimte kunt stoppen en ik heb het desondanks gezellig gehad, maar zoals jullie later deze week zullen zien in de unboxing van de goodiebag/mini-shoplog van de party heb ik daardoor niet zoveel gekocht.

Beautygloss Party 2015 3

Beautygloss Party 2015 4

Beautygloss Party 2015 5

Er waren zowel wat bekendere als onbekendere merken en met name bij de wat bekendere merken werd het al snel aardig druk.

Beautygloss Party 2015 6

De stand van Lush roken we uiteraard al van een paar meter afstand. Lush heeft zonder twijfel de lekkerst ruikende winkel ooit en de stand deed daar niet voor onder.

Beautygloss Party 2015 7

De stand van Benefit zag er superschattig uit. Ik vond het alleen een beetje jammer dat er maar een paar producten te koop waren, het zou nog leuker zijn geweest als je alles wat hier lag aan producten ook daadwerkelijk zou kunnen kopen, maar dat heeft ongetwijfeld te maken met ruimtegebrek.

Beautygloss Party 2015 8

Giel van StukTV was de co-host van de Beautygloss Party en kondigde Mascha dan ook aan. Ze droeg de roze gloss variant van haar eigen jurk die ze samen met Josh V heeft ontworpen. Ik moet zeggen dat ik de kleur wel erg mooi vind.

Beautygloss Party 2015 9

We sluiten het fotogedeelte af met een foto van Mascha en mij.

Laten we nu snel naar de vlog gaan kijken!

Al met al heb ik een superleuke en gezellige avond gehad bij de Beautygloss Party. Ik heb niet zoveel geshopt als ik van tevoren had verwacht, maar verder vond ik het erg leuk. Of ik volgend jaar weer ga weet ik nog niet, misschien wel, misschien niet. Ik denk dat het wel echt iets is dat je als beautyblogger een keer meegemaakt moet hebben en ik ben blij dat ik erbij was dit jaar!

Ben jij wel eens bij de Beautygloss Party geweest?

You may also like

25 reacties

  1. Dit is de eerste vlog die ik zie en het is wel cool. Hoe Mascha zo aangekondigd werd enz. Ik dacht dat ze al vanaf het begin erbij was en mensen begroette enz.

  2. Leuk zo’n kleine sfeerimpressie, jammer dat ik je niet tegengekomen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het vorig jaar leuker vond, toen was het minder massaal, maar het blijft een hele leuke ervaring.

  3. Wat leuk dat je bent gegaan. Ik ben er ook nog nooit geweest. Ik was zaterdag wel in Amsterdam en toen zag ik al veel meiden richting de Beurs van Berlage wandelen 😉 Leuk dat je ook met Mascha op de foto bent geweest.

  4. Wat ontzettend leuk dat je daarheen bent geweest. Heerlijk om even rond te kijken wat er allemaal staat. Volgens mij heb je een hele leuke avond gehad 😉

  5. Ziet er erg leuk uit! Ik wilde dit jaar ook heel graag, maar helaas had ik niemand gevonden die met mij mee kon. Volgend jaar ga ik sowieso!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *