Miss Sporty Blogger Look

Miss Sporty is een merk waar ik warme herinneringen aan heb. Zo heb ik vroeger eens een nagellakje gekocht van dit merk en dit is jarenlang een favoriet geweest. Vandaag stel ik je voor aan twee producten van de Miss Sporty Blogger Look, namelijk het Mission Sculpting Duo Powder en het Studio Lash Designer Eyebrow Pencil.

Miss Sporty Blogger Look

Hierboven zie je de producten die ik heb getest. Beiden producten zijn verkrijgbaar in twee kleuren en ik heb van beiden de donkerste kleur. Bij het Studio Lash Eyebrow Pencil is dat 003 Designer Dark Brown en bij het Mission Sculpting Duo Powder is dat de kleur 002 Mission Brunette. Mocht je de kleuren die ik heb te donker vinden, dan kun je in de winkel dus even kijken of de lichtere kleur je wel aanspreekt.

Studio Lash Eye Brow Pencil

Het Studio Lash Eyebrow Pencil heeft twee kanten. Aan de ene kant zit het sponsje dat je al op de foto kunt zien. Deze kun je gebruiken om mee te blenden. Zelf vind ik dit niet zo heel handig werken en het zit er vrij losjes op. De andere kant bevat het wenkbrauwproduct. Je draait deze heel simpel omhoog en het product glijdt zo over je wenkbrauwen heen. Het enige waarvoor je op moet passen is dat je niet per ongeluk te hard drukt en het product daardoor heel intens aanbrengt.

Zo ziet het product er op een swatch uit. Het is een vrij donkere tint. Iets donkerder dan wat ik normaal gesproken voor mijn wenkbrauwen gebruik. Maar eerlijk is eerlijk: ik denk dat de lichtere kleur weer veel te licht zou zijn geweest, dus dit komt denk ik wel het dichtste in de buurt.

Het Studio Lash Eyebrow Pencil blijft de hele dag goed op zijn plaats zitten en wat dat betreft vind ik het ook wel een fijn product. Alleen moet je dus wel de goede kleur zien te vinden.

Mission Sculpting Duo Powder

Contouring is iets dat ik niet supervaak doe. Vaak heb ik er in de ochtend niet zoveel tijd voor en daarnaast is het bij mij altijd spannend of het niet té donker wordt. Toch was ik heel erg benieuwd naar het Miss Sporty Mission Sculpting Duo Powder.

Ik heb de donkerste tint, maar zo op het eerste gezicht vind ik hem er niet eens zo superdonker uitzien. Voor mij persoonlijk als bleekscheet is dat fijn. Maar toch vind ik het ergens wel een gemiste kans dat er dus geen variant voor de getinte of donkere huid bij zit. Nu is het alleen toegankelijk voor vrij lichte huidjes.

Hier zie je de kleuren geswatched op mijn arm. De highlighter is heel licht en valt niet zo op. De kleur voor het contouren ziet er zo op het eerste gezicht niet zo gek uit.

Uiteraard heb ik de producten ook op mijn huid voor jullie vastgelegd. Ik draag zowel het Studio Lash Eyebrow Pencil als het Mission Sculpting Duo Powder. De wenkbrauwkleur is een beetje donker, maar eigenlijk vind ik het resultaat best mooi zo.

Het Mission Sculpting Duo Powder valt wat minder goed op mijn huid op. Als je heel goed kijkt kun je met name zo rond mijn voorhoofd wel wat zien. De kleur is eigenlijk prima voor mij; het is niet te donker en het blijft natuurlijk.

Conclusie

Voor de prijzen hoef je de Miss Sporty Blogger Look producten niet te laten liggen. Het Studio Lash Eyebrow Pencil kost €2,49 en het Mission Sculpting Duo Powder kost €3,99. Het Eyebrow Pencil vind ik prettig in gebruik en zou ik zeker aanraden als je de perfecte match voor jouw wenkbrauwen kunt vinden. Het Mission Scultping Duo Powder vind ik ook een fijn product. De contour kleur is licht genoeg voor mij en zorgt voor een natuurlijk resultaat. De highlighter had van mij wel een stuk opvallender gemogen. Toch denk ik dat dit kitje voor een beginner juist heel fijn is; je brengt niet snel teveel aan en je kunt het product opbouwen.

Heb jij al iets van de Miss Sporty Blogger Look geprobeerd?

Deze producten heb in ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

7 reacties

  1. Wat een mooie producten, ik kende het merk nog niet eens. Het staat je goed. Je ziet er wel wat moe uit, klopt dat? (niet slecht, maar eerder bezorgd bedoeld)

    1. Oh dat kan best wel! Ik was van de week een beetje ziek aan het worden, dus misschien dat je dat al iets kon zien. Gelukkig gaat het al wat beter!

  2. De goede oude tijden hahaha, miss sport was een van de eerste make up merken die ik kocht. Volgens mij een oogpotloodje en dat was het meest gepigmenteerd potloodje ooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *