Mooi PR Happy Day

Afgelopen woensdag was ik aanwezig bij de Mooi PR Happy Day en uiteraard heb ik daar ook foto’s gemaakt, zodat ik jullie een indruk kan geven van het event en alle mooie merken. Bij dit event lag de focus meer op fashion dan op beauty en lieten merken als Swarovski en Hunkemöller de nieuwe collecties zien!

Wat mij meteen opviel (en ik denk niet dat ik de enige was) bij binnenkomst was de geweldige stand van Swarovski.

MooiPRHappyDay

Swarovski gaat onder andere met een aantal bijzondere designers samenwerken, dit is één voorbeeld van het resultaat.

MooiPRHappyDay2

MooiPRHappyDay3

Het viel mij vooral op dat er eigenlijk voor iedereen wel wat wils is; of je nu van heel subtiel of heel opvallend houdt. We kregen ook zo’n prachtige infinity ketting mee. Ik ben er erg blij mee en het is ook echt iets dat ik veel zal dragen, dus je zult hem vast nog wel voorbij zien komen in mijn video’s.

MOOIPRHappyDay4

MooiPRHappyDay5

Alles was ook echt heel mooi gedecoreerd en versierd om de sfeer van de collectie weer te geven.

MooiPRHappyDay6

Zoals ik helemaal aan het begin van dit artikel al aangaf, was ook Hunkemöller aanwezig.

MooiPRHappyDay7

Sommige van de producten liggen al in de winkel, maar een aantal komen er nog aan waaronder de Valentijn en spring/summer collectie.

MooiPRHappyDay8

En wat misschien handig is voor de sporters onder jullie: Hunkemöller heeft nu verschillende soorten sportbeha’s afhankelijk van welke sport je doet en hoe intensief dat is voor je borsten. Bij de ene sport heb je immers meer ondersteuning nodig dan bij de andere.

MooiPRHappyDay9

Er werd natuurlijk ook goed voor ons gezorgd; er waren allemaal hapjes en drankjes en er was zelfs een heuze stand waar cocktails werden gemixed met Cointreau. (Dat was trouwens erg lekker en ik kende het eigenlijk nog helemaal niet.)

MooiPRHappyDay10

MOOIPRHappyDay11

Er stond ook een tafel die heel cute en in een beetje een high tea-achtige stijl was gedekt met daarop schoenen die gepresenteerd werden als het lekkers. Deze schoenen komen van O’Moda.

MOOIPRHappyDay12

Vooral deze springt er voor mij echt uit. Hij is van het merk Tommy Hilfiger, wat ook bij O’Moda verkocht wordt.

MooiPRHappyDay13

Er waren eigenlijk wel een heleboel soorten schoenen, maar stiekem blijf ik zelf echt een hakkenmeisje, dus die vielen voor mij wel het meest op.

MooiPRHappyDay14

Ook Silhouette was aanwezig bij het event en ik moet heel eerlijk bekennen dat ik dit merk nog helemaal niet kende. Inmiddels ben ik wel heel nieuwsgierig geworden, aangezien ze hele flexibele zonnebrillen verkopen. Ik denk dat je zo misschien wel dé perfecte pasvorm kunt krijgen.

MooiPRHappyDay15

MooiPRHappyDay16

Ook Mi Moneda was er en ze hebben wel iets heel leuks; je kunt namelijk je eigen ketting ontwerpen. Je kiest namelijk een kleur (zilver, goud of rosé goud) en dan kun je een plaatje kiezen met óf een tekst van hun óf zelfs je eigen bedachte/geschreven tekst. Ik heb het zelf vrij simpel gehouden en zal binnenkort mijn exemplaar opgstuurd krijgen. Ik ben erg benieuwd!

MooiPRHappyDay17

MooiPRHappyDay18

Het draaide dit keer meer om fashion dan om beauty zoals ik al zei, maar je kon wél je nagels laten doen bij O.P.I.

MooiPRHappyDay19

Ook waren er kleine displays met beautymerken en daar kon je nog extra informatie vragen.

MooiPRHappyDay20

MooiPRHappyDay21

Al met al vond ik het een erg leuk event! Ik hoop dat je het leuk vond om dit verslag zo te lezen!

Naar welk merk zou jij het meest benieuwd zijn?

You may also like

29 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *