MUA Baked Trio Theatrics Eyeshadow

Van de wat grotere paletten van MUA ben ik inmiddels al fan, maar de trio’s had ik nog niet geprobeerd. Ik testte MUA Baked Trio Theatrics Eyeshadow uit; een trio met gebakken oogschaduws met een soort galaxy-achtig patroon erin. Zou de kwaliteit hiervan net zo goed zijn als van mijn geliefde paletten?

Het trio ziet er door de vorm van de oogschaduws wel heel mooi uit, maar daarnaast is de verpakking vrij simpel qua uiterlijk. Wel voelt het kwalitatief prima aan. Dat vind ik zelf bij budgetmerken als MUA altijd erg belangrijk; als het niet goed aanvoelt qua kwaliteit, pak ik het product er onbewust toch minder graag bij.

MUA Baked Trio Theatrics Eyeshadow

Op de achterkant van de verpakking staan de ingrediënten en een tip over hoe je de oogschaduws aan kunt brengen.

MUA Baked Trio Theatrics Eyeshadow back

Ik moet zeggen dat ik de paarse kleur wel vrij hoog vind aangebracht op het plaatje, ik zou het zelf niet zo dicht bij mijn wenkbrauwen aanbrengen, maar het is voor beginners wellicht fijn om op deze manier een idee te krijgen van wat je kunt met het product.

MUA Baked Trio Theatrics Eyeshadow open

Hoe mooi is het galaxy effect van deze oogschaduws? Ik ben normaal niet zo van de baked eyeshadow, omdat deze qua pigmentatie niet altijd even goed zijn (met name als je ze zoals mij het liefst droog gebruikt), maar dit ziet er wel erg mooi uit!

MUA Baked Trio Theatrics Eyeshadow swatches

Bij de swatches ontdekte ik dat het met de pigmentatie van deze gebakken oogschaduws wel goed zit. De lichtste kleur valt misschien iets minder op, maar die ligt dan ook het dichtst bij mijn eigen huidskleur qua kleur. De drie kleuren bevatten allemaal aardig wat shimmer.

MUA Baked Trio Theatrics Eyeshadow close-up

Aan de hand van de swatches verwachte ik dat ik wel een vrij intense paarse kleur op mijn ooglid kon verwachten, maar zo in de close-up lijkt dit toch wat tegen te vallen. De kleuren kun je hier ook niet zo goed van elkaar te onderscheiden. In real life was mij dit helemaal niet opgevallen en zag ik de kleuren een stuk duidelijker, dus ik denk dat het misschien deels aan de belichteling van de foto zal liggen.

MUA Baked Trio Theatrics Eyeshadow fullface

Full-face kun je gelukkig toch duidelijk zien dat ik paars op mijn ogen draag, hoewel het niet een hele opvallende paarse kleur is, maar dat was de kleur in de pan eigenlijk ook al niet, dus daar kan je niks van zeggen. Ik vind het een prima look geworden. Zoals ik al aangaf had ik de paarse kleur paarser verwacht op mijn ogen, maar full-face kun je wel zien dat het paars is, dus dat is positief. Ook viel mij de fall-out heel erg mee; als je je kwast goed aftikt kun je achteraf misschien een paar kleine glittertjes weer vinden onder je ogen, maar dit valt gelukkig makkelijk weg te vegen. Maar wat mij nog het meest heeft verrast, is het feit dat deze look gewoon een volledige, lange dag goed is blijven zitten. Ik heb er wel een primer onder gebruikt, namelijk de Essence I Love Stage Eyeshadow Base, maar dat doe ik standaard. Aan het einde van de dag zat mijn oogschaduw nog prima.

Ik moet zeggen dat ik eigenlijk best wel enthousiast ben over het MUA Baked Trio Theatrics Eyeshadow trio. Je krijgt misschien niet de meest uitgesproken look met dit paletje, maar er is erg makkelijk mee te werken en je krijgt er snel en simpel een leuke look mee. Ik denk daarom dat ik dit trio er nog graag bij ga pakken als ik ‘s ochtends al vroeg de deur uit moet; ik weet niet of jij er ook last van hebt, maar als ik er erg vroeg uit moet, maak ik altijd het liefst looks die ik makkelijk en zonder nadenken kan maken. Ik denk ook dat dit een heel geschikt product is voor als je nog niet zo’n expert bent op het gebied van make-up, juist omdat je er bijna niks mis aan kan doen. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten; je betaalt slechts €4,49 voor het MUA Baked Trio Theatrics Eyeshadow trio.

MUA is onder andere te koop bij Kruidvat.

Wat vind jij van dit oogschaduw trio?

Deze review bevat producten die ik heb ontvangen van een merk/bedrijf. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

22 reacties

  1. Wat een mooi trio palette! Ik vind het mooi dat de paarse tint wat subtieler uitvalt op je ogen, maakt het net wat toegankelijker voor een dag make-up!

  2. Wat een mooi palette is dit zeg! De kleuren zijn misschien wat minder intens maar toch vind ik de look heel mooi geworden! En ik herken het inderdaad ook dat ik s’ochtends graag een snelle en simpele look wil maken. 🙂

  3. De oogschaduw’s zijn echt mooie kleuren, al is een taupe kleur niet echt mijn kleur. Ik heb zelf nooit een product van MUA geprobeert, maar dat je er blij mee bent is al een goed teken..

  4. Hm, zo zie je maar weer dat swatches wel eens kunnen verschillen dan wanneer je het met een kwastje aanbrengt. Ik heb liever ook makkelijke looks zo in de ochtend.. toch opteer ik vaker voor gewoon geen look 😛 of wat kleur hier en daar als ik zin heb!

  5. Wat een leuk trio is dit, de paarse tint spreekt mij wel aan…ik zeg echt. ja tegen dit trio, het is erg geschikt om wat meer winterse looks mee te maken….en helemaal mijn smaak…

  6. Subtiel paars is toch wel beter dan fel paars. Anders moet je weer uitkijken dat het te fel is of weinig product gebruiken. Vind je vest ook erg leuk ook al zie je maar een stukje ervan.

  7. Ik vind het palette wat tegen vallen. Ik wil liever goede pigmentatie op mijn ogen dan op swatches. Je hebt er wel een mooie look mee gemaakt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *