MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

Ik review niet vaak bronze of contour producten, maar vandaag heb ik dan toch een review voor je van de MUA Bronze & Sculpt Contour Kit. Deze kit heb ik ontvangen in de kleur Medium/Dark, die mij meteen wel wat te donker leek, maar vandaag laat ik je zien of ik er toch wat mee kan!

De kit ziet er in ieder geval alvast leuk uit met een glimmende gouden verpakking. Het moet je smaak misschien zijn, maar ik vind het altijd wel leuk als je kunt merken dat een merk haar best heeft gedaan op een verpakking.

MUA Bronze and Contour Kit

Dit product hoort bij de MUA Conquer the Contour collectie, waarvan ik laatst ook het Rhapsody Palette heb gereviewed.

MUA Bronze and Sculpt Contour Kit back

Informatie op de achterkant van de verpakking. Tja, als je mijn blog al langer volgt, weet je dat ik geen fan ben van minerale olie.

MUA Bronze and Sculpt Contour Kit open

Als je het kitje opent is die de eerste laag die je ziet. In de pan lijkt de kleur vrij bruin, maar geswatched is dit toch meer een highlighter voor een wat donkerdere huid (voor mijn huid is dit een soort gepigmenteerde glimmende blushtopper of glimmende bronzer). Er zit trouwens een handige spiegel in het paletje.

MUA Bronze and Sculpt Contour Kit second layer

Er zit een tweede laag in de kit met een donkere bruine kleur. Toen ik dit zag, wist ik meteen dat dit te donker voor mijn lichte huid zou zijn, maar op een iets meer getinte huid zal dit vast beter staan. Voor de volledigheid heb ik hem wel superlicht op mijn huid aangebracht en heel goed uitgeblend, zoals je zo zult kunnen zien, maar eerst wil ik je nog even de swatches laten zien.

MUA Contour Kit swatches

De linkerkleur is zoals je kunt zien veel lichter dan hij in de pan lijkt. Het is een highlighter met een mooie, warme shimmer. De rechterkleur is goedgepigmenteerd en vrij donker.

MUA Contour Kit fullface

Hier zie je mij met beide producten op. Nu heb ik de donkerste kleur wel echt heel subtiel aangebracht en het heel goed geblend, aangezien het eigenlijk een te donkere kleur voor mij is. De highlighter zie je hier denk ik nog het best en zou ik best kunnen gebruiken als shimmery golden bronzer en daar vind ik hem ook best wel mooi voor.

MUA Contour Kit fullface front

Al met al denk ik dat dit niet helemaal het beste product is voor mijn huidskleur om te reviewen, maar toch vind ik de highlighter wel heel mooi voor een gezonde, gouden glow. De diepere kleur vind ik voor mijn huid toch net wat te donker. Mocht je huid wat donkerder zijn, dan denk ik dat dit wel een hele fijne kit voor je kan zijn, maar ik kan mij voorstellen dat deze kit voor hele donkere huidjes misschien zelfs nog wat te donker is.

De MUA Bronze & Sculpt Contour Kit kost €7,49 en is te koop in de webshop van Kruidvat en in haar fysieke filialen.

Wat vind jij van de MUA Bronze & Sculpt Contour Kit?

Dit product heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

19 reacties

    1. Ik denk dat het maar net is of de bronzer bij je huidskleur past, maar bij mij is hij dus wel echt te donker en in de zomer wordt hij ook niet ineens goed bij mij qua kleur. De highlighter is sowieso mooi 🙂

  1. Ik denk dat die kleur zou wel erg geschikt zijn voor mij. omdat ik een donkere kleur heb dan jij. Toch vind ik hem prima op je huid, omdat je het subtiel hebt gebruikt. Jammer dat er bij ons Kruidvat geen MUA vestiging heeft.

  2. Wat een mooie verpakking. Hij is best wel donker, maar hoe jij hem hebt aangebracht vind ik hem zeker niet verkeerd! Ik zou ‘m zelf niet heel snel aanschaffen want ik heb zelf ook een hele lichte huid. xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *