MUA Limited Edition Metallic Liquid Lipstick Glitz

Toen ik zag dat je bij de Kruidvat gratis de MUA Limited Edition Metallic Liquid Lipstick Glitz krijgt als je voor minstens €7,99 aan MUA producten koopt, werd ik meteen enthousiast. Ik bedoel: een gratis product is altijd leuk! Ik wilde deze kleur dan ook maar al te graag voor je reviewen.

mua-limited-edition-metallic-liquid-lipstick-glitz

Toen ik de kleur van Liquid Lipstick zag werd ik al helemaal enthousiast: feestelijk rood met gouden glitters. De timing van de actie vind ik eigenlijk wel erg goed, want deze kleur past perfect bij de aankomende feestdagen. De verpakking heeft ook wel iets feestelijks, vind ik. Het ziet er chic uit, zeker voor een budgetmerk als MUA.

mua-limited-edition-metallic-liquid-lipstick-glitz-open

De MUA Limited Edtion Metallic Liquid Lipstick Glitz heeft een dove foot applicator. Dit ben ik al gewend van andere liquid lipsticks én van lipgloss. Wat mij trouwens positief opvalt zodra ik de verpakking opendraai is de geur; die is lekker zoet. Ik ben aangenaam verrast.

mua-limited-edition-metallic-liquid-lipstick-glitz-swatch

Glitz is prima gepigmenteerd. Ik vind de kleur erg mooi zo met dat rood en de gouden glitters. Het doet mij echt aan kerst denken en ik vind het ook wel een mooie kleur om rond de kerstdagen te gaan dragen.

mua-limited-edition-metallic-liquid-lipstick-glitz-close-up-lips

Hier zie je Glitz op mijn lippen. Je kunt de gouden glitters goed terug zien. Ook kun je al iets zien dat het product iets de neiging heeft te bloeden. Ik kreeg als tip mee van het PR Bureau om daarvoor de MUA Pro-Base Eye Primer aan te brengen voordat je het product aanbrengt. Deze heb ik zelf niet, maar wat ik zelf vaak doe is een lipprimer of lippotlood aanbrengen als ik weet dat een product anders kan gaan bloeden. Dan heb je dit probleem opgelost. (Ik heb het hier bewust niet gedaan omdat ik dit zelf meestal pas doe als ik merk dat het nodig is en het viel mij best mee om eerlijk te zijn wat bloeden betreft.)

mua-limited-edition-metallic-liquid-lipstick-glitz-fullface

Hier zie je mij full-face met Glitz op mijn lippen. Ik vind de kleur erg mooi! Door het metallic effect heeft hij ook iets meer glans dan een normale liquid lipstick en dat vind ik persoonlijk wel wat hebben. Daarnaast voelt hij niet zo droog aan als ik van een liquid lipstick verwacht. Sterker nog: ik vind het eigenlijk wel heel fijn aanvoelen en zou het product kunnen beschrijven als een soort van hybride vorm tussen een liquid lipstick en gepigmenteerde gloss in.

De houdbaarheid vind ik ook prima. Drinken kun je prima met dit product op, maar nadat je wat eet zul je wel zien dat de kleur wat verwacht. (Nu kan je dit natuurlijk altijd nog verlengen door een lipprimer te gebruiken.) Wat ik hier dan weer positief vind, is dat de kleur mooi vervaagd. Van felrood wordt de kleur simpelweg wat meer roze en als je hem de hele dag niet bij zou werken, zou hij zo langzaam vervagen in de natuurlijke lipkleur. Dit vind ik heel handig, aangezien ik soms vergeet mijn lipproduct bij te werken (of ik ben simpelweg te lui).

Al met al denk ik zeker dat dit een leuk cadeautje is als je toch als voor €7,99 aan MUA producten wil kopen bij de Kruidvat. De actie is 6 november van start gegaan en loopt nog t/m 11 februari 2017. Als je er zeker van wilt zijn dat je deze kleur kunt bemachtigen, zou ik er voor de zekerheid wel snel bij zijn als ik jou was.

Wat vind jij van de MUA Limited Edition Metallic Liquid Lipstick Glitz?

Dit product heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

17 reacties

  1. Hé dat is nog eens een leuke actie van Kruidvat! Ik vind het een super mooie en intense kleur. Prachtig! Alleen jammer van het glanzende, want dat staat mij totaal niet haha. Bij jou daarentegen wél! Staat je onwijs mooi. 🙂

  2. Wat een kleur! Alleen de lipstick vind ik best heftig, maar met een heel vol opgemaakt gezicht staat het echt. Tegen een gratis product zou ik ook geen nee zeggen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *