MUA lipstick shade 3

Vandaag review ik een felgekleurde, roze lipstick voor jullie van het budgetmerk MUA. De kleur sprak mij meteen aan in de winkel, dus hij moest mee naar huis. Of ik nu nog steeds zo enthousiast ben? Lees snel verder om daar achter te komen! 

De lipstick zit in een zwarte huls met glimmende letters erop. Ik vind de lipstick er zo op het eerste gezicht niet goedkoop uitzien, maar hij voelt wel een klein beetje zo aan.

MUA lipstick shade 3

De lipstick heeft helaas geen naam en heet gewoon “shade 3” wat ik zoals altijd toch wel een beetje jammer vind.

MUA lipstick shade 3 label

Gelukkig is de kleur wel echt een plaatje om te zien.

MUA lipstick shade 3 open

Hierboven zie je de lipstick geopend. Ik vind de kleur erg gaaf.

MUA lipstick shade 3 extra

Leuk detail: er zit onderop de lipstick nog een reservoir waar nog wat extra lipstick inzit. Ik weet niet of ik dit daadwerkelijk veel zal gebruiken, maar anders heeft het alsnog een goed nut omdat je de kleur van je lipstick zo makkelijker weer vindt in je stash.

MUA lipstick shade 3 open 2

Laten we nu eens gaan kijken of de swatch de moeite waard is!

MUA lipstick shade 3 swatch

Excuses voor deze enigszins kromme swatch, ik had duidelijk een beetje last van een bad swatch day. Gelukkig kun je de kleur en de pigmentatie nog wel duidelijk zien. De lipstick is prima gepigmenteerd en mooi fel.

MUA lipstick shade 3 close-up lips

Hier zie je de lipstick in close-up op mijn lippen. Ik draag hem hier al een tijdje en zoals je kunt zien zit hij niet helemaal netjes bij de randjes meer. Ik kan het dus echt aanraden om bij deze lipstick een lippotlood te gebruiken, aangezien hij anders iets buiten de randjes kan gaan lopen zoals hij hier bij mij heeft gedaan.

MUA lipstick shade 3 full-face

Hier zie je mij full-face met de lipstick op. Ik vind het wel een erg mooie kleur! Daarnaast blijft de kleur vrij lang op je lippen zitten, ik denk toch al snel zo’n vier uur als je niet teveel eet of drinkt tussendoor. Het enige wat ik wel echt een minpunt vind is hoe de lipstick buiten mijn lippen terecht komt als ik geen lippotlood gebruik. Verder voelt de lipstick niet uitdrogend aan op de lippen, maar ook niet echt hydraterend.

Al met al vind ik dit een leuke lipstick, zeker voor de prijs van €3,49 die je ervoor betaald, wat een fijn, klein prijsje is. MUA lipstick shade 3 is te koop bij de Kruidvat’s met een MUA schap, in de webshop van MUA en in de webshop van Kruidvat.

Wat vind jij van MUA lipstick shade 3?

You may also like

48 reacties

  1. De kleur staat prachtig bij jouw haar en je ogen! Ik zou zo’n kleur zelf nooit dragen omdat ik het ze te opvallend vind, maar ik vind het eigenlijk wel meevallen nu ik het zo op de foto zie. Mooi!

  2. Ik heb zojuist ook een mua lipstick gekocht! Alleen krijg ik de lipstick niet naar boven gedraait? Doe ik misschien iets fouts?

    1. Ohh dat is wel heel gek! Misschien dat je de andere kant op moet draaien en hij het dan wel doet? Bij mij ging het eerst niet goed met open maken omdat ik elke keer dat stukje waar extra lipstick inzit er per ongeluk aftrok, dat kan het misschien ook zijn? Succes in ieder geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *