MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Funk

Vandaag heb ik weer een MUA review voor je en dit keer gaat het om een lipproduct, namelijk de MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Funk. Hij ziet eruit als een lipgloss, maar ik vind hem eigenlijk meer op een liquid lipstick lijken in gebruik. Ik vertel je hoe Funk mij bevalt!

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Funk

De verpakking is zoals eigenlijk altijd bij de Luxe lijn van MUA best mooi en chic.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Funk info

Informatie op de achterkant van de verpakking. De beschrijving vind ik zeker wel bij een liquid lipstick passen en niet bij een lipgloss. Dat is dus even iets dat je van tevoren moet weten. MUA beweert dat behalve een matte finish, de Lip Lacquer ook smudge-proof and long lasting is. Dat heb ik natuurlijk voor je uitgetest.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Funk packaging

De verpakking van het uiteindelijke product vind ik echt heel mooi voor de prijs. Je hebt niet het idee dat dit een budgetproduct is.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Funk open

Bij de MUA Luxe Velvet Lip Lacquer krijg je een gewone dove foot applicator, zoals die ook vaak bij lipglosses zitten.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Funk swatch

Hier zie je Funk geswatched. De pigmentatie is erg goed en daar was ik wel meteen van onder de indruk. De finish lijkt hier nog iets te glanzen, maar uiteindelijk droogt hij wel echt matte op.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Funk closeup lips

Op deze close-up van mijn lippen zie je al een stuk beter dat de kleur matte opdroogt. Persoonlijk vind ik Funk ook wel een beetje droog aanvoelen op mijn lippen, zeker wanneer ik hem al wat langer op heb.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Funk fullface

Hier zie je mij nog even full-face met de MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Funk. De kleur vind ik op zich wel heel tof en de pigmentatie is ook erg goed, maar doordat ik de finish wat droog vind aanvoelen, zal ik hem toch niet zo heel snel erbij pakken. Het viel mij op dat het product niet zo snel afgeeft, behalve dan als je het product nat of vettig laat worden. Als je niet eet of drinkt kan Funk dan ook een aardige tijd blijven zitten, maar als hij dan begint te vervagen, gaat dat wel op een korrelige manier, wat ik persoonlijk niet zo mooi vind. Nu is dat toch wel een kwaaltje dat je bij meerdere liquid lipsticks tegenkomt en het is al minder als je zo min mogelijk lagen aanbrengt. Ik denk dat het maar net is wat je zoekt in een lipproduct. Als je van de liquid lipsticks bent en je een wat droger gevoel op je lippen niet erg vind, dan heb je met Funk in ieder geval een goed gepigmenteerd product.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Funk kost €4,99 en is verkrijgbaar in de fysieke filialen van Kruidvat en in de webshop.

Wat vind jij van MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Funk? Houd jij van liquid lipsticks?

Dit product heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

18 reacties

  1. Wat een kleur, je maakt echt een statement met zo’n kleur. ;-)Korrelige manier dat vind ik ook niet mooi. Wel fijn dat hij heel lang kan blijven zitten. Droger gevoel op de lippen, is dat niet vaak het geval bij een liquid lipstick. Ik denk toch van wel. 🙂

  2. Ik vind matte lipsticks prachtig maar niet voor mij 🙂 ik kan niet tegen het droge gevoel ik wil altijd vettigheid op mijn lippen. Ik ga dus altijd voor of een lippenbalsem of voor een lekkere romige lipstick. De kleur is wel prachtig zeg.

  3. Hele mooie kleur! Ik heb ze ook getest, maar mijn review komt binnenkort pas online 🙂 ga er dus nog niets over zeggen haha! De kleur staat je erg mooi!

  4. Echt een hele mooie kleur. Ik snap inderdaad wat je bedoelt met het korrelige. Ik heb er ook meerdere die dit doen, waardoor ik ze toch minder vaak gebruik. Hij staat je wel echt heel erg mooi!

  5. Het is een hele mooie kleur, hij staat je ook echt mooi!
    Ik vind het ook nooit zo fijn als hij droog op mijn lippen aanvoelt. Ook jammer dat hij korrelig word, ik heb dat ook met een lipstick en als hij dan zo korrelig is en ik de lipstick wil bijwerken kan dat niet zomaar maar moet ik echt mijn lippen goed schoonmaken voor ik weer de kleur erop kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *