MUA Moody Mink

Vandaag review ik mijn allereerste MUA lakje voor jullie met de naam Moody Mink. Zal dit lakje ervoor zorgen dat ik vaker MUA nagellak ga kopen of is het een kwestie van één keer maar nooit weer? Lees snel verder voor het antwoord! 

Ik vind het flesje in ieder geval alvast superschattig. Eigenlijk vind ik het gewoon een kleine versie van de flesjes waar de Essie nagellak inzit.

MUA Moody Mink

Heel creatief vind ik de verpakking niet, aangezien deze behoorlijk op die van Essie lijkt, maar waar een Essie nagellak heel veel ml’s bevat en vrij prijzig is, is deze klein en goedkoop. Ik kan mij goed voorstellen dat dit wel een flesje is dat gezien mag worden in je stash.

MUA Moody Mink label

Een leuk detail vind ik dat het lakje een naam heeft, namelijk Moody Mink. Dat maakt het voor mij altijd wel af.

Laten we eens gaan kijken of Moody Mink het goed doet op de nagels. Ik wil jullie van tevoren wel een waarschuwen voor de staat waarin mijn nagels verkeren; die zijn er niet zo goed aan toe. Ze zijn de afgelopen week bijna allemaal afgeknapt en dat is iets wat ik hooguit twee keer per jaar heb ( zou dat met de weersveranderingen te maken hebben?). Heel onwennig. Gelukkig groeien mijn nagels erg snel, dus hopelijk zijn ze snel weer in hun oude staat.

MUA Moody Mink swatch 1

MUA Moody Mink is een mooie en bijzondere kleur op de nagels. Ik ben er nog steeds niet uit of ik de kleur meer grijs of paars bevat, want de kleur lijkt in het ene licht meer grijzig en in het andere net iets meer paarsig. Ik vind het wel heel mooi.

MUA Moody Mink swatch

Moody Mink is dekkend te krijgen met twee laagjes, wat helemaal prima is. Het enige wat ik wel iets minder vind is dat hij af en toe een beetje streperig lijkt te lakken, maar ik denk eigenlijk dat dat ook met de conditie van mijn nagels te maken heeft; op mijn “slechtste” nagel (wijsvinger) is het namelijk het opvallendst, terwijl de rest hier niet echt last van heeft.

Bij mij houdt dit lakje het op het moment ongeveer twee dagen vol, maar ik denk dat als je nagels wel in goede staat zijn dit misschien drie tot vier dagen kan zijn.

Al met al ben ik zeker niet teleurgesteld door mijn eerste MUA nagellakje! Ik vind het een mooie kleur, hij dekt met twee lagen en ik denk dat hij op gezonde nagels redelijk lang zal blijven zitten. Ik kocht dit lakje voor maar €1,- bij de Kruidvat (hij lag in de sale bak), maar voor de reguliere prijs van €2,49 zou ik hem ook best hebben gekocht. Ik denk dat ik na MUA Moody Mink zeker nog een aantal andere MUA lakjes aan zal gaan schaffen!

Wat vind jij van MUA Moody Mink?

You may also like

43 reacties

  1. Ik vind het een mooi kleurtje, zeker voor de overgang van zomer na herfst. Ik heb zelf nog geen lakjes van MUA, als ik ze tegenkom ga ik zeker wat van dit merk kopen.

  2. Super mooi kleurtje! Mooi voor de herfst :)! De flesjes lijken inderdaad op die van Essie. Maar wel fijn dat deze lekker goedkoop zijn en de kwaliteit vind ik best prima! Ik wil ook wel eens een paar aanschaffen :).

  3. Wat een apart kleurtje! Voor de herfst is het zeker een mooie kleur! Al zit ik nog met mijn gedachten bij pastel- en knalkleuren, even wennen dus! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *