MUA Mosaic Blush English Rose

Toen ik de MUA Mosaic Blush in English Rose tegenkwam, viel ik meteen op het prachtige mozaïek patroontje dat deze blush heeft. Ik heb nog geen enkel product dat dit ook heeft, dus hij moest mee naar huis om getest te worden. Dat heb ik inmiddels gedaan en het is dus hoog tijd om mijn mening over deze schattige blush te delen met jullie!

De verpakking op zich is misschien niet eens zo schattig; deze is namelijk vrij simpel, maar toch vind ik deze Mosaic Blush van MUA ontzettend cute. Dit komt natuurlijk door het leuke patroontje!

MUA Mosaic Blush English Rose

De kleur van deze blush heet English Rose (shade 3). Dat dit shade 3 is, suggereert dat er meerdere kleuren beschikbaar zijn, maar in het Kruidvat filiaal waar ik deze blush heb gekocht was dit de enige kleur. Door de naam durfde ik hem makkelijker mee te nemen, aangezien ik bij een English Rose behalve aan rozen ook aan mooie Engelse vrouwen met een lelieblank huidje denk, wat mij dus het idee gaf dat dit wel eens bij mijn bleke huid zou kunnen staan.

MUA Mosaic Blush English Rose package

English Rose bevat oudroze, rood roze, peachy en lila mozaïek stukjes en een lichte kleur die gebruikt kan worden als highlighter. Ik was echter niet van plan om alle kleuren apart te gaan gebruiken, omdat de stukjes niet zo heel groot zijn en ik met mijn blushbrush simpelweg niet één kleur tegelijk kan pakken.

MUA Mosaic Blush English Rose close up blush

Aangezien ik  niet van plan was om de stukjes apart te gaan gebruiken, heb ik voor deze review ook de blush als geheel geswatched.

MUA Mosaic Blush English Rose swatch

De pigmentatie is oké, maar niet zo denderend dat je verwacht dat je er heel erg mee moet uitkijken met aanbrengen. Pas alsnog op; English Rose is behoorlijk shimmery en je hebt dus wel snel té veel glans op je wangen. Highlighter is overbodig als je deze blush gebruikt.

MUA Mosaic Blush English Rose full-face

Hier zie je mij full-face met de blush. Je ziet de de blush in dit licht wat warmte aan mijn wangen geeft, wat ik wel mooi vind. Wat mij trouwens opviel is dat de blush heel erg verschillend eruit ziet met verschillende lichtinvallen. De ene keer lijkt het vooral een peachy blush, de andere keer lijkt hij meer roze, dan weer vrij lila. Het enige dat ik altijd blijf zien is de glans die de blush geeft.

MUA Mosaic Blush English Rose full-face 1

Nog een full-face foto voor een nog beter beeld van de blush. Op deze foto lijkt English Rose weer net wat koeler en de glans die de blush geeft zie je ook goed. Wat ik nu uiteindelijk van deze blush vind? Hmm, lastig. Ik vind het patroontje nog steeds erg mooi, maar ik vind de glans die de blush geeft wel vrij heftig. Het is mooi, maar je moet er erg voorzichtig mee omgaan. Voor mij is dit daarom geen everyday blush, maar voor een feestje vind ik de glans juist wel leuk!

MUA Mosaic Blush English Rose kost €4,99 en is onder andere te koop bij de Kruidvat filialen met een MUA schap.

Wat vind jij van MUA Mosaic Blush English Rose?

You may also like

45 reacties

  1. De blush ziet er erg leuk uit, door het patroontje! Ik vind ‘m mooi en ik hou wel van wat glans, maar inderdaad is dit wellicht wat teveel voor ‘everyday’. Zeker leuk voor een feestje.

  2. Ik vind de kleur wel mooi, maar hou niet zo van heftig glanzende blushes. Deze sla ik dus over. Welke mascara heb je trouwens op? Je wimpers zijn zo mooi lang!

    1. Ik heb de Rimmel Scandaleyes Waterproof mascara op hier, alleen moet ik bekennen dat ik die pas fijn ben gaan vinden nadat ik Revitalash heb gebruikt; daarvoor had ik niet het idee dat hij veel voor mijn wimpers deed, maar nu geeft het nét dat beetje extra 🙂

  3. Mooie look! Ik had deze ook gekocht in Londen. Ik heb het nog niet vaak op gehad, het wordt al gauw teveel… Binnenkort weer eens experimenteren ermee. Ben wel enorm dol op het patroon om er naar te kijken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *