MUA Rhapsody Palette Ooglook

Het is alweer even geleden dat ik een ooglook tutorial heb gepost en vandaag leek het mij wel weer een goed moment om dit te doen. Het is een vlotte video met een muziekje eronder; weer heel wat anders dan de kletstutorial die ik een tijd terug opnam. Kijk je mee?

Behalve de producten die genoemd zijn in de video, heb ik ook nog gebruik gemaakt van de volgende producten:

  • Gérard Brinard Eyebrow Kit
  • Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation
  • Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer
  • Catrice All Matt Plus Shine Control Powder
  • Milani Baked Blush in Dolce Pink
  • Kiko Lipstick in 613 Pink Carnation

Al met al zijn dit allemaal vrij budgetproof producten. Het leek mij leuk om dit een keer te doen, zodat het wat makkelijker is om de look na te maken met dezelfde producten. Meestal zeg ik wel dat je ook soortgelijke kleuren kunt gebruiken, maar ik kan mij voorstellen dat het soms ook leuk is om juist precies een look na te kunnen maken. Of je dat ook daadwerkelijk doet is natuurlijk je eigen keus, maar ik hoop dat deze vrij subtiele budgetlook een beetje inspiratie aan je kan bieden.

Wat vind jij van deze MUA Rhapsody Palette Ooglook?

You may also like

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *