MUA Rhapsody Palette

MUA is toch wel één van mijn favoriete merken als het op budget oogschaduwpaletten aankomt; de pigmentatie is doorgaans prima, de kleurvariatie spreekt mij vaak aan en dan is de prijs ook nog fijn. Vandaag stel ik je voor aan mijn nieuwste ontdekking, het MUA Rhapsody Palette!

De verpakking van het Rhapsody Palette is niet heel bijzonder, maar de layout van de oogschaduws vind ik daarentegen wel opvallend.

MUA Rhapsody Palette

Het palette kun je eigenlijk in drie delen opdelen; twee cream shadows links, het midden met vier oogschaduws en de rechterkant met zes oogschaduws die in een artistieke vorm pan zitten. Ik maakte mij om eerlijk te zijn wel even zorgen of die aparte pans wel handig zouden zijn en of mijn kwasten erin zouden passen. In de praktijk heb ik gelukkig nergens last van gehad.

MUA Rhapsody Palette open

Dit palette hoort bij de Conquer the Contour collectie en zorgt eigenlijk voor een soort contouring voor je oog. Ook kun je de cream oogschaduws ook gebruiken op je gezicht. Persoonlijk vind ik ze het fijnst voor op de ogen.

MUA Rhapsody Palette brush

Er zit een kwastje bij het palette, wat fijn is als je nog niet zoveel kwasten hebt. Zelf gebruik ik toch het liefst mijn eigen kwasten.

MUA Rhapsody Palette swatches 1

Laten we snel overgaan op de swatches. Hierboven zie je de cream shadows. 

MUA Rhapsody Palette swatches 2

Hier zie je de swatches van de kleuren in het midden. Voor de tweede kleur van links vind ik erg mooi!

MUA Rhapsody Palette swatches 3

En hier de laatste swatches. Ik heb de kleuren van boven naar beneden en vervolgens van links naar rechts geswatched. MUA heeft normaal best vaak namen voor haar oogschaduws, maar bij dit palette helaas niet.

MUA Rhapsody Palette look 1 closeup

Ik heb twee looks gemaakt met het palette, namelijk één met de middelste oogschaduws en de cream highlighter en één met de andere oogschaduws. Hierboven zie je het resultaat van de middelste oogschaduws. Ik heb alle kleuren uit het midden subtiel gebruikt.

MUA Rhapsody Palette look 1 fullface

En hier nog even full-face met de look.

MUA Rhapsody Palette look 2 closeup

Voor de volledigheid maakte ik ook een look met de andere oogschaduws (het rechterdeel) en die draag ik bij deze look. Het is een iets zwaardere look dan de eerste look, maar alsnog prima draagbaar als je het aan mij vraagt.

MUA Rhapsody Palette look 2 fullface

Full-face met de look. Ik denk dat ik deze grijze look toch wel haast mooier vind dan de lichte eerste look. Ik ben niet eens zo’n hele grote fan van grijze oogschaduw, maar door de shimmer vind ik het toch wel echt iets hebben.

De oogschaduws blijven bij mij met een goede primer eronder de gehele dag prima zitten, dus wat dat betreft ben ik erg tevreden. Van mij hadden de cream oogschaduws niet per se in het palette gehoeven, aangezien ik daar toch het minst mee heb en ze daarom ook het minst zal gebruiken, maar over de rest van het palette ben ik enthousiast. Het MUA Rhapsody Palette kost maar €6,99 en is daarmee in mijn ogen echt een koopje. Het palette is te verkrijgen bij onder andere Kruidvat.

Wat vind jij van het MUA Rhapsody Palette?

Deze review bevat een product dat ik heb ontvangen ter review, dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

20 reacties

  1. Ik ben niet zo’n MUA fan, heb er al enkele dingen van gehad die ik echt niet fijn vond, zoals een lipstick en primer.
    Dit palette ziet er niet slecht uit, maar ik vind de vakjes wel best klein! 🙂

    1. De vakjes lijken inderdaad niet heel groot, maar ik kon er zelf met mijn kwasten prima in gelukkig! Ik heb kwasten van o.a. Real Techniques, Hema en Beautybay gebruikt.

  2. De indeling is zeker anders dan anders. Ik vind de kleur dat in de palette zit prachtig en je hebt er twee hele mooie looks van gemaakt. Hele dag met primer goed blijven zitten dat vind ik erg geslaagd.

  3. Het ziet er leuk en netjes uit maar ik vind het op de een of andere manier niet heel speciaal. Maar wel een heel leuk palette voor als je gewoon een beetje wilt experimenteren met ooglooks maken 🙂

  4. Ik gebruik dit palette momenteel dagelijks. Ik heb wel een goede primer nodig voor intense kleuren, maar verder ben ik erg tevreden. Mooie look heb je ermee gemaakt!

  5. Hij ziet er alleen al zo mooi uit! Mooie kleuren. Ik heb zelf ook wat minder met cream eyeshadows, maar voor die prijs zou ik hem indd ook niet laten liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *