MUA Starry Night Palette

Laatst was ik in de Kruidvat voor wat standaardproducten zoals deodorant en concealer, alleen kon ik mij, zoals wel vaker gebeurd, niet inhouden en nam ik meer mee. Dit keer nam ik het MUA Starry Night Palette mee en vandaag deel ik  mijn review over dit budgetproof palette!

Ik zal heel eerlijk zijn; ik twijfelde in de winkel nog wel of ik hem wel mee moest nemen. Ik heb immers al vrij veel paletten en een groot deel daarvan is toch aardig aan de prijs. Ergens denk ik dan onbewust toch dat goedkopere paletten meer kans hebben om achterin een lade te komen waar ze dan maar liggen te verstoffen en dat vind ik doodzonde. Het gevolg daarvan is dat ik erg kritisch ben voordat ik een budget palette durf aan te schaffen. Toch besloot ik om hem gewoon mee te nemen. Mijn hoofdreden? Het feit dat ik mijn andere MUA palette (Undressed) al ontzettend veel en met veel liefde gebruikt heb. Ik heb daarin zelfs al bij één kleur pan geraakt en dat zegt genoeg. Een merk dat paletten maakt die ik dusdanig vaak gebruik, verdiend nu eenmaal het voordeel van de twijfel.

MUA Starry Night Palette

Het Starry Night Palette heeft qua verpakking hetzelfde uiterlijk als het Undressed Palette dat ik heb, maar de kleuren zijn wel heel anders. Starry Night is een wat spannender palette met voornamelijk mysterieuze blauwe en grijze kleuren.

MUA Starry Night Palette back

Op de achterkant van het palette vind je de ingrediënten van de oogschaduws en de namen. De kleurtjes die de oogschaduws op de achterkant hebben, komen totaal niet overeen met de werkelijke oogschaduws, maar ik vind het wel leuk dat MUA de oogschaduws namen heeft gegeven.

MUA Starry Night Palette open

De kleuren heten van links naar rechts (verdeeld in eerst de eerste en dan de tweede rij): Pyxis, Apus, Aquila, Equuleus, Cetus, Orion en Lupus, Monoceros, Sagitta, Hydra, Vela en Pavo.

MUA Starry Night Palette colours

Hier zie je de kleuren nog van iets dichterbij. Laten we snel gaan kijken naar de swatches!

MUA Starry Night Palette first row

De pigmentatie ziet er keurig uit. De structuur van de oogschaduws doet mij een beetje denken aan de Sleek oogschaduws. Als je daar van houdt, vind je deze oogschaduws waarschijnlijk ook wel prettig.

MUA Starry Night Palette swatches second row

Ook de tweede rij vind ik er goed uitzien. Vooral Hydra vind ik erg mooi!

MUA Starry Night Palette closeup look

Hier zie je een close-up van de look die ik met dit palette heb gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van Lupus, Orion, Hydra en Monoceros.

MUA Starry Night Palette fullface look

Full-face met de look. Ik vind de look erg geslaagd! Het is echt een look die ik zou maken als ik een avondje uit ga of een feestje heb. Het is een wat donkerdere look, maar doordat ik Orion droog als eyeliner heb gebruikt (en niet een pikzwarte vloeibare eyeliner of iets dergelijks), heeft deze look op een bepaalde manier toch nog iets zachts.

Ik ben maar wat blij dat ik dit palette gewoon mee heb genomen, ondanks mijn twijfels. MUA heeft mij maar weer bewezen dat je ook voor een kleine prijs geweldige paletten kunt maken. De verpakking is misschien iets minder chic dan bij een duur palette, maar daar is het meeste eigenlijk wel mee gezegd. Dit is een palette dat ik nog heel vaak ga gebruiken! Ik kocht het MUA Starry Night Palette voor €5,99 bij Kruidvat.

Wat vind jij van het MUA Starry Night Palette?

You may also like

38 reacties

 1. Volgens mij is het maar goed dat ik geen Kruidvat met MUA in de buurt heb, anders zou ik ook een hele hoop meer oogschaduwpaletten hebben. Het palette is echt goed gepigmenteerd, mooie smokey look heb je gemaakt.

 2. Wauw wat een pigment! Ik heb zelf ook eens een MUA pallet gekocht en daar kon ik toen der tijd helemaal niks mee. Het was super pigmentloos … sindsdien heb ik nooit meer een product van MUA geprobeerd. Nu ik jouw ooglook zie durf ik wel weer een gokje te wagen. Misschien had ik dan toch nét een verkeerd palletje meegenomen?

 3. Wat een prachtig palette! De meeste budgetpalettes zijn altijd zo nude en dat verveelt al snel, gelukkig komt MUA nu toch ook met iets smokey 😀 heel mooi!

 4. Hm, het palette is wel interessant en redelijk goed gepigmenteerd.. maar nu ik al een aantal paletten heb van bv. Sleek MakeUP met soortgelijke kleurtjes.. zal ik niet zo snel de neiging krijgen om deze aan te schaffen.

 5. Wat een goede pigmentatie! Ik durf eigenlijk geen MUA meer te kopen, want ik heb 2 producten in mijn lade liggen die mij echt tegen vallen 🙁 Onderandere één van de palettes, maar deze ziet er echt goed uit 🙂 x

 6. Wat een goede pigmentatie! Ik durf eigenlijk geen MUA meer te kopen, want ik heb 2 producten in mijn lade liggen die mij echt tegen vallen 🙁 Onderandere één van de palettes, maar deze ziet er echt goed uit 🙂 x

 7. Wat een heerlijk palette om te zien, ach en dat de verpakking wat minder luxe is…Tja wat moet ik er van zeggen,( die smeer je niet op je ogen? )
  Zelf vind ik de Mua producten erg fijn in gebruik…

 8. Wat zitten er allemaal prachtige kleuren in dit palette en de pigmentatie ziet er zo goed uit! Hier verkopen ze helaas nergens MUA, dus zal even moeten wachten tot ik weer eens buiten de plaats kom. De look die je ermee gemaakt het vind ik trouwens ook erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *