Must-see films april 2014

Op deze laatste zondag van maart is het alweer zover; het is weer tijd voor een must-see films artikel. In april komen er weer een aantal leuke films uit, films uit verschillende genres. Kijk snel mee! 

Noah

De titel van deze film zegt denk ik al wel genoeg, want wie kent immers niet de ark van Noach. In eerste instantie wist ik niet zo goed of deze film mij nu leuk leek of niet, maar de trailer vond ik wel spannend overkomen.  

Noah is vanaf 10 april te zien in de bioscoop.

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent vertelt het verhaal van de wereldberoemde modeontwerper die in 2008 overleed op 71-jarige leeftijd. Voor iedereen die gek op YSL is, is dit natuurlijk een must-see. 

Yves Saint Laurent is vanaf 10 april te zien in de bioscoop.

The Immigrant

theimmigrant1

The Immigrant speelt zich af in het New York van de jaren 20 van de vorige eeuw. Ewa en haar zusje zijn naar Amerika getrokken om “The American Dream” te vinden, maar dat werkt niet zoals het moet. Ewa komt New York wel in, maar haar zieke zusje zit vast op Ellis Island. Natuurlijk wil Ewa alles op alles zetten om haar zusje te helpen, maar dit komt wel met een prijs en het nodige gevaar. 

The Immigrant is vanaf 17 april te zien in de bioscoop.

Oculus

Deze film is weer heel anders dan de voorafgaande films, dit is namelijk een horrorfilm over een spiegel die vele doden op zijn geweten heeft.  Dit is volgens mij echt zo’n film die je niet in alleen in het donker moet kijken, dus ik denk dat ik hem zeker wel wil zien.

Oculus is vanaf 17 april te zien in de bioscoop.

The Other Woman

Tot slot sluiten we dit artikel af met een komedie.  Carly (Cameron Diaz) ontdekt dat haar vriend vreemdgaat als ze zijn vrouw toevallig ontmoet. Later ontdekt ze dat hij er zelfs nóg een vriendin op na houdt. De dames besluiten samen te werken om de overspelige vriend/echtgenoot terug te pakken. 

The Other Woman is vanaf 24 april te zien in de bioscoop.

Dit was het overzichtje met must-see films van april alweer! Ik denk dat we een leuke filmmaand tegemoet gaan met voor bijna iedereen wel wat wils. Ik denk dat ik The Immigrant en The Other Woman het liefst wil zien, maar de andere films wil ik eigenlijk ook wel zien!

Welke film lijkt jou het leukst?

You may also like

27 reacties

  1. The Other Woman lijkt me een hilarische film! Sinds afgelopen donderdag draait er nog een film in de bioscoop: The Book Thief. Ik heb ‘m al gezien. Tip: neem je tissues mee 😉

  2. Wat leuk dat je elke keer een paar films op een rijtje zet! Zo blijf ik lekker up to date, haha 😀 . Mij lijkt YSL een geweldige film. Zeker voor een modeliefhebber!

    Xjes Femke

  3. The Immigrant, Occulus en The Other Woman lijken mij het interessants! De eerste twee in mijn lijstje kende ik ook nog niet, dus dank je wel daarvoor 😀 weer extra films om naar uit te kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *