Must-see films april 2015

Het is de laatste zondag van de maand, wat betekent dat het weer tijd is voor de must-see films van de aankomend maand. Ik moet zeggen dat het mij zo op het eerste gezicht dit keer wel een beetje tegenviel, maar uiteindelijk heb ik toch weer vijf must-see films voor je gevonden. 

Boychoir

boychoir

We beginnen met Boychoir, een film over een jonge wees genaamd Stett. Hij blijkt talent te hebben en komt bij een koor terecht onder de hoede van de kritische koorleider Carvelle (Dustin Hoffman).

Boychoir is vanaf 2 april in de bioscoop te zien.

Frank

frank

Frank is een beetje een aparte film. Het gaat namelijk over ene Frank die altijd een soort masker draagt waardoor niemand zijn echte hoofd ooit heeft gezien en niemand ook kan zien hoe hij daadwerkelijk kijkt.

Frank is vanaf 9 april in de bioscoop te zien.

Son of a Gun

sonofagun

In Son of a Gun volgen we het verhaal van JR, die eerst een kleine crimineel was, maar nadat hij uit de gevangenis komt verandert dat door de sterke mentor die hij daar heeft leren kennen en opgenomen wordt in zijn vaste crew. Als er dan liefde in het spel komt, komt hij recht tegenover zijn mentor te staan.

Son of a Gun is vanaf 9 april in de bioscoop te zien.

The Water Diviner

the water diviner

The Water Diviner is een film die mij meteen wel aansprak moet ik zeggen. De film gaat over een vader die opzoek gaat naar zijn drie zoons die vermist worden na de slag van Gallipoli in Turkije.

The Water Diviner vanaf 16 april in de bioscoop te zien.

Ex Machina

exmachina

We sluiten dit artikel af met een film die ik een beetje apart vond overkomen in de trailer, maar die mij wel interessant lijkt. Ik heb het over Ex Machina, een film die gaat over een vrouwelijke robot en de driehoeksverhouding die zij met twee mannen heeft.

Ex Machina verschijnt op 30 april in de bioscoop.

En dit was hem alweer voor deze maand! Ik moet zeggen dat er vrij veel wat “apartere” films uitkomen, zoals Frank en Ex Machina en dat is op zich wel weer interessant om te zien. Toch ben ik ook wel een beetje iemand die sneller films kijkt waarvan ik van tevoren zeker weet dat ik ze wel leuk zal vinden, dus een film als The Water Diviner zal ik bijvoorbeeld sneller kijken.

Kijk jij ook vaak films waarvan je na de trailer meteen weet dat je het leuk zal vinden of experimenteer je vrij vaak?

You may also like

24 reacties

    1. De leukste wel! Ik zet er soms alleen wel wat tussen waarvan ik denk dat anderen ze misschien heel leuk vinden en die mij persoonlijk niet zo aanspreken, omdat ik toch graag wil dat er voor iedereen wat leuks tussen zit 🙂 De trailers heb ik in ieder geval altijd gezien en ik lees ook altijd wel wat informatie over de films 🙂

  1. Voor mijn gevoel was Frank er echt al heel lang xD maar blijkbaar nog niet in de bios. Naar Ex_Machina ben ik zelf erg benieuwd! Die stelt interessante vragen 🙂

  2. He kirsty

    Ik mis in dit lijstje een film en die van deze maand the longest ride is een echte aanrader. Wel eerst de film kijken voor je het boek leest want die verschillen dag en nacht.

    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *