Must-see films april 2016

Het is weer tijd voor de must-see films van de aankomende maand. Ik moet zeggen dat ik het dit keer best lastig vond om te kiezen, omdat niet alle films er voor mij heel erg uitsprongen, maar zoals altijd staan er weer vijf films voor je klaar in dit artikel. Kijk je mee?

The Huntsman: Winter’s War

Huntsman Winter War

The Huntsman: Winter’s War vertelt het verhaal dat zich afspeelde voor Snow White (Sneeuwwitje). De film is een onderdeel van de zogenaamde Snow White Chronicles.

De film is vanaf 7 april in de bioscoop te zien.

Trumbo

Trumbo

De film Trumbo gaat over hoe scenarist Dalton Trumbo in Amerika op een zwarte lijst terecht kwam vanwege zijn band met het communisme. Trumbo wordt trouwens gespeeld door Bryan Cranston (Walter) van Breaking Bad.

Trumbo is vanaf 7 april in de bioscoop te zien.

The Jungle Book

The Jungle Book

Ik denk dat bijna iedereen The Jungle Book wel kent van vroeger uit. Zelf heb ik de Disney tekenfilm als kind heel vaak gezien en daarom ben ik uiteraard ook benieuwd naar deze nieuwe versie.

The Jungle Book is vanaf 14 april in de bioscoop te zien.

Hardcore Henry

Hardcore Henry

Hardcore Henry is een cyborg die voordat hij stierf een man was. Hij herinnert zich niks van zijn leven, maar komt wel meteen in allerlei gevaarlijke situaties terecht. Het bijzondere aan deze film is het first person perspectief, waardoor de trailer mij meteen aan een schietspel deed denken.

Hardcore Henry is vanaf 21 april te zien in de bioscoop.

Der Staat Gegen Fritz Bauer
 Der Staat Gegen Fritz Bauer

Oké, eerlijk is eerlijk; ik las in de titel van deze film eerst “Frans” in plaats van “Fritz” Bauer en dat deed Jeff ook toen hij meekeek hoe ik bezig was met dit artikel haha. Deze film klinkt wel heel interessant en vertelt het waargebeurde verhaal van hoe Fritz Bauer het moeilijk werd gemaakt om de grote SS-man Adolf Eichmann uitgeleverd te krijgen aan Duitsland. Dit ging zover dat hij zich gedwongen voelde om zijn land te verraden.

En dit waren de must-see films voor deze maand dan alweer.

Naar welke film(s) ben jij het meest benieuwd?

You may also like

9 reacties

  1. Ik denk trouwens als ik Walter Cranston zie gelijk aan Malcolm in the Middle. Heb ik toch jaren gekeken. En Fritz Bauer doet me op de still van de trailer denken aan dat mannetje van Up. Ik zou de Huntsman wel willen zien, ik heb er al zo veel over gehoord.

  2. The Huntsman: Winter’s War met Britget Jone Diary en nog een paar staan zeker op mijn verlanglijst. Ik heb Sneeuw witje en de Huntsman ook gekeken en ik vond het echt leuke films. Erg mooi gemaakt. Zo te zien deze versie ook.

  3. Jungle Book en Trumbo lijken me echt leuk. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mij door je artikel realiseer dat ik helemaal niet op de hoogte ben. Normaal gesproken ben ik dat wel. Even een goede wake-up call voor mij;)

  4. Hardcore Henry lijkt me echt niks. Ik denk dat ik daar hoofdpijn van zal krijgen omdat de beelden gewoon te snel bewegen. Ik mis The Legend of Tarzan in je lijstje… 😀 maar die zal wel niet in April uitkomen haha. Ik dacht er alleen aan omdat ik The Jungle Book zag 😀 Ik kijk uit naar beiden films!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *